• 350 EUR /luna

  Apartament de inchiriat in bloc nou, Complex Residential aRed 3 – Kaufland

  Arad, aRED zona Kaufland [C2AREDIRISKA21]

  Agenția Arad-Realestate vă oferă spre închiriere apartament de 2 camere, situat în Ansamblul Rezidential Bermo - ARED, în imediata apropiere a Spitalului Județean Arad, într-o zonă selecta si linistita a orașului Arad. Apartamentul de închiriat este alcatuit din dormitor, bucătărie,... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 3
 • 180 EUR /luna

  Chirie 2 camere decomandat, Vlaicu zona Lebada

  Arad, Aurel Vlaicu [C2GABI21]

  Apartament 2 cameră, confort 1, decomandat; î Apartamentul de inchiriat este în Cartierul Aurel Vlaivu zona Lebada. .Apartamentul este amenajat frumos in dormitor are pat nou cu saltea noua, proaspăt zugrăvit, amenajat cu parchet din lemn de fag în camere, gresie şi faianţă în baie... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 6
 • 150 EUR /luna

  chirie apartament 1 camera, zona UTA

  Arad, Aurel Vlaicu [c1dur17]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere apartament 1 cameră, confort 1, decomandat, în suprafaţă de 48 mp, format din camera, bucatarie mare, baie cu vana, hol. Apartamentul este amenajat cu geamuri termopan, parchet laminat în dormitor, gresie şi faianţă în baie şi bucătărie, usi... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie parter
 • 150 EUR /luna

  Garsoniera confort 1 de inchiriat, zona Intim Arad

  Arad, Centru [chiriiGarsoniere23]

  Va oferim spre inchiriere garsoniera confort 1, situata Central zona Intim si foarte aproape de Piata Mihai Viteazu Arad. Garsoniera este amenajata si se inchiriaza mobilata si utilata cu tot confortul necesar, dotata cu televizor LCT, masina de spalat rufe, frigider, aragaz. La închiriera... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 4
 • 140 EUR /luna

  Garsoniera de inchiriat, zona Centrala Arad

  Arad, Intim [chirie-garsoniera-arad-central24]

  Agentia Arad-Realestate ofera garsoniera de inchiriat în Centru foarte aproape de Piata Mihai Viteazu Arad. Garsoniera este amenajata cu parchet laminat in camera, gresie si faianta in baie si bucatarie. pereti gletuiti si zugraviti cu lavabil, geam termopan, baia este dotata cu dus pe... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie parter
 • 180 euro EUR /luna

  Chirie 2 camere, zona Vlaicu - Sega

  Arad, Sega [Vlaicumona21]

  Apartament de inchiriat cu 2 camere, în Vlaicu zona Șega. Apartamentul este mobilat și se închiriază cu electrocasnice. Este amenajat cu parchet din lemn masiv in camere, are usa metalica la intrare in apartament, gresie si faianta in baie, bucatarie si hol. La inchirierea acestui... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 230 EUR /luna

  Apartament deosebit de frumos de inchiriat in Arad

  Arad, Aurel Vlaicu [C3Vlaicu21]

  Informatii la telefon : 0727.561 184 Garantie 250 euro. detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 5
 • 240 EUR /luna

  chirie apartament 3 camere cu centrala proprie, zona Intim

  Arad, Centru [c3ManInt20]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere apartament cu 3 camere, decomandat, cu 2 bai, in imediata apropiere a supermarket-urilor Kaufland, Lidl, Profi, a spitalului Judetean, a scolilor, gradinitelor, etc. Apartamentul este mobilat si utilat, dotat cu centrala proprie pe gaz, aparat aer... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 2
 • 170 EUR /luna

  chirie 2 camere, Alfa (aproape de Centru )

  Arad, Alfa [c2Cmeco14]

  Inchiriez apartament 2 camere, decomandat in Cartier : Alfa – (aproape de Centru), Îmbunătăţiri şi dotări :Parchet laminat în camere; gresie şi faianţă în baie şi bucătărie; Geamuri termopan cu tamplărie din PVC, usi interioare MDF, usa intrare metalica. Mobilat şi utilat cu tot... detalii »

  2Camere Etaj 1
 • 270 EUR /luna

  Chirie 2 camere, modern cu centrala termica proprie

  Arad, Aurel Vlaicu [c3Vtoni20]

  Agentia Arad-Realestate va ofera pentru inchiriere apartament de 2 camere (modificat din 3 camere), cu centrala termica proprie. Apartamentul este deosebit de frumos, amenajat modern, totul nou la prima inchiriere. Format din un dormitor cu pat matrimonial, sufragerie amenajata cu mobilier... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 2
 • 150 EUR /luna

  Apartament de închiriat cu 1 cameră, Central

  Arad, Centru [C1Marin21]

  Agenția noastră vă oferă spre închiriere apartament cu 1 cameră, decomandat, în Centru zona Podgoria– P-ţa Mihai Viteazu. Apartamentul se închiriează mobilat și utilat (aragaz, frigider, televizor, maşină de spălat rufe), Apartamentul este contorizat total și amenajat ... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 2
 • 110 EUR /luna

  Chirie garsoniera ieftina, zona Intim Arad

  Arad, Intim [garsonieraBM21]

  Agentia Arad-Realestate ofera spre inchiriere garsonieră confort 1, situată Central (zona Intim). Garsoniera se închiriază mobilată și utilată cu electrocasnice. Este dotată cu parchet din lemn masiv în cameră, are balconul inchis in sticlă. Garsonera este amenajata decent. Pentru... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 4
 • 200 EUR /luna

  chirie 2 camere, Central - P-ta M.Viteazu

  Arad, Centru [C2PMDAN]

  Apartament 2 camere, Apartamentul este amenajat cu parchet din lemn de fag în camere, gresie şi faianţă în baie si bucatarie, balcon închis în sticlă şi cu pardosea din gresie; pereţi gletuiti si zugrăviţi cu lavabil, geamuri termopan cu tamplărie pvc, uşi interioare din MDF, uşa... detalii »

  2Camere Etaj 2
 • 230 EUR /luna

  chirie 2 camere, Central zona Lacului

  Arad, Podgoria [c2bcr17]

  Închiriați un apartament de 2 camere, decomandat, dotat cu centrala termica proprie. Apartamentul este amenajat cu pardosea din gresie în camere, gresie şi faianţă în baie si bucatarie; pereţi gletuiti si zugrăviţi cu lavabil, geamuri termopan cu tamplărie pvc, uşi interioare din lemn,... detalii »

  2Camere Etaj 2
 • 180 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere cu centrala termica proprie, zona Podgoria Arad

  Arad, Podgoria [C2TVOVI22]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere apartament 2 camere decomandat, dotat cu Centrala Termica Proprie. Apartamentul se afla situat in imediata apropiere a Parcului Pădurice zona Podgoria – Gară, foarte aproape de Piata Mihai Viteazu si Spitalul Clinic Municipal Arad. Apartamentul se... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 3
 • 130 EUR /luna

  Garsoniera de inchiriat in Arad zona Micalaca

  Arad, Micalaca 700 [garsonieraChirie23]

  Oferim spre inchiriere o garsoniera in zona Micalaca 700, in imediata apropiere a Parcului Regina Maria ( Parcul Orizont). Garsoniera este amenajata cu gresie, faianta, parchet laminat, geamuri termopan cu tamplarie pvc si usa din lemn la intrare in garsoniera. Garsoniera se inchiriaza complet... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie parter
 • 300 EUR /luna

  Apartament deosebit de frumos, 2 camere de inchiriat, zona Micalaca - Malul Mureșului

  Arad, Micalaca 300 [C2M300AgR20]

  Agentia Arad-Realestate va ofera pentru inchiriere apartament deosebit de frumos,de 2 camere pentru inchiriere, Apartamentul ce se închiriază este situat in cartierul Micalaca 300 în imediata apropiere a Spitalul MedLife Genesys Arad și Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad. Apartamentul este... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie
 • 220 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, Micălaca – zona Parcului Regina Maria Arad

  Arad, Micalaca 500 [C2M500M20]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere apartament de 2 camere, decomandat, situat in cartierul Micalaca în imediata apropiere a Parcului Regina Maria Arad. Cu inchirierea apartamentului se poate achizitiona si un loc de parcare. Apartamentul se închiriază cu mobilier... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 130 EUR /luna

  Chirie garsoniera, vis-a-vis de Campusul Universitar ”Vasile Goldiș”

  Arad, Confectii [CGCEMI18]

  Agentia Arad-Realestate va ofera spre închiriere garsonieră în zona Confecții (vis-a-vis de Campusul Universitar ”Vasile Goldiș). Garsoniera se închiriează mobilată și utilată cu electrocasnice (tv LCD, mașină de spălat rufe, frigider, aragaz, router Wi-Fi). Garsoniera este... detalii »

  1Camera Etaj 3
 • 180 EUR /luna

  Inchiriez apartament 2 camere, Podgoria - Gara

  Arad, Centru [C2PODSTE]

  Agentia Arad-Realestate va ofera pentru inchiriere un apartament cu 2 camere, 56mp, semidecomandat, situat in zona Podgoria, in imediata apropiere a mijloacelor de transport, centrului orasului. Apartamentul de inchiriat este amenajat cu gresie si faianta, usa metalica antiefractie la intrare,... detalii »

  Etaj 2