• 130 EUR /luna

  Chirie apartament 1 camera, zona Micalaca

  Arad, Micalaca [C1Mnic18]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere apartament 1 camera in cartier Micalaca, zona Orizont, format din bucătărie, cameră, baie, hol, balcon inchis in termopan. Apartamentul este renovat nou si amenajat cu: Parchet masiv din lemn de stejar în cameră; Gresie în hol, gresie şi faianţă... detalii »

  1Camera Etaj 3
 • 250 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, zona Centru - Podgoria

  Arad, Centru [chirie2camerePodgoria22]

  nchiriez apartament 2 camere, semidecomandat, zona Centru - Podgoria. Apartamentul este proaspat renovat, amenajat cu gresie, faianta, parchet laminat in camere, geamuri termopan cu tamplarie PVC, 2 balcoane, un balcon inchis cu geamuri termopan cu vedere spre curte, balcon la sufragerie cu vedere... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 270 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, zona Centru - Primarie

  Arad, Centru [c2Cgav21]

  Agentia Arad-Realestate va ofera pentru inchiriere apartament de 2 camere, semidecomandat, situat in centrul aradului în imediata apropiere a Parcului Mihai Eminescu Arad. Apartamentul se închiriază mobilat și utilat cu electrocasnice, este dotat cu centrală termică proprie și aparat de aer... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 3
 • 250 EUR /luna

  Chirie 2 camere, cu centrala termica proprie, Central zona Primaria Arad

  Arad, Centru [C2CMGD20]

  Agentia Arad-Realestate va ofera pentru inchiriere apartament de 2 camere cu centrala termica proprie, Apartamentul ce se închiriază se află în imediata apropiere a Parcului Mihai Eminescu și Primăriei Arad, în vecinătate cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad și a Complexul Muzeal... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 350 EUR /luna

  Chirie 4 camere, Central

  Arad, Centru [c4Cmar15]

  Inchiriez apartament 4 camere, 2 bai, decomandat, situat la parter. Amenajat cu gresie, faianta, parchet laminat, usa la intrare antiefractie. Apartamentul este mobilat si utilat pentru locuit, dar se preteaza şi pentru birouri, exista aer conditionat in camere, sistem propriu de incalzire cu... detalii »

  4Camere 2Bai parter
 • 250 EUR /luna

  Apartament nemobilat de inchiriat, pentru locuit si birouri, Central Arad

  Arad, Centru [c3nemobilat20]

  Va oferim spre inchiriere un apartament de 3 camere situat ultracentral in imediata apropiere a Consiliului Judetean, la 5 minute de piaț Mihai Viteazu, cu acces ușor spre toate direcțile Aradului. Apartamentul are o suprafata utila de 89mp si este compus din 3 camere, 2 holuri, living,... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 350 EUR /luna

  Apartament de inchiriat in bloc nou, Complex Residential aRed 3 – Kaufland

  Arad, aRED zona Kaufland [C2AREDIRISKA21]

  Agenția Arad-Realestate vă oferă spre închiriere apartament de 2 camere, situat în Ansamblul Rezidential Bermo - ARED, în imediata apropiere a Spitalului Județean Arad, într-o zonă selecta si linistita a orașului Arad. Apartamentul de închiriat este alcatuit din dormitor, bucătărie,... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 3
 • 180 EUR /luna

  Chirie 2 camere decomandat, Vlaicu zona Lebada

  Arad, Aurel Vlaicu [C2GABI21]

  Apartament 2 cameră, confort 1, decomandat; î Apartamentul de inchiriat este în Cartierul Aurel Vlaivu zona Lebada. .Apartamentul este amenajat frumos in dormitor are pat nou cu saltea noua, proaspăt zugrăvit, amenajat cu parchet din lemn de fag în camere, gresie şi faianţă în baie... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 6
 • 150 EUR /luna

  chirie apartament 1 camera, zona UTA

  Arad, Aurel Vlaicu [c1dur17]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere apartament 1 cameră, confort 1, decomandat, în suprafaţă de 48 mp, format din camera, bucatarie mare, baie cu vana, hol. Apartamentul este amenajat cu geamuri termopan, parchet laminat în dormitor, gresie şi faianţă în baie şi bucătărie, usi... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie parter
 • 140 EUR /luna

  Garsoniera confort 1 de inchiriat, zona Intim Arad

  Arad, Centru [C1IMBULB21]

  Va oferim spre inchiriere garsoniera confort 1, situata Central zona Intim si foarte aproape de Piata Mihai Viteazu Arad. Garsoniera este amenajata si se inchiriaza mobilata si utilata cu tot confortul necesar, dotata cu televizor LCT, masina de spalat rufe, frigider, aragaz. La închiriera... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 1
 • 250 EUR /luna

  Chirie apartament deosebit de frumos in Cartierul Aurel Vlaicu zona Fortuna Arad

  Arad, Fortuna [chirie3camerevlaicu22]

  Oferim la inchiriere apartament deosebit de frumos de 3 camere, in Cartierul Aurel Vlaicu Arad; Zona Fortuna, cartier linistit cu acces rapid spre Zona Industriala Vest Arad, foarte aproape de autostrada A1 cu iesire usoara spre toate directile din Arad. Apartamentul se inchiriaza mobilat si... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 230 EUR /luna

  Apartament deosebit de frumos de inchiriat in Arad

  Arad, Aurel Vlaicu [C3Vlaicu21]

  Informatii la telefon : 0727.561 184 Garantie 250 euro. detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 5
 • 240 EUR /luna

  chirie apartament 3 camere cu centrala proprie, zona Intim

  Arad, Centru [c3ManInt20]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere apartament cu 3 camere, decomandat, cu 2 bai, in imediata apropiere a supermarket-urilor Kaufland, Lidl, Profi, a spitalului Judetean, a scolilor, gradinitelor, etc. Apartamentul este mobilat si utilat, dotat cu centrala proprie pe gaz, aparat aer... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 2
 • 170 EUR /luna

  chirie 2 camere, Alfa (aproape de Centru )

  Arad, Alfa [c2Cmeco14]

  Inchiriez apartament 2 camere, decomandat in Cartier : Alfa – (aproape de Centru), Îmbunătăţiri şi dotări :Parchet laminat în camere; gresie şi faianţă în baie şi bucătărie; Geamuri termopan cu tamplărie din PVC, usi interioare MDF, usa intrare metalica. Mobilat şi utilat cu tot... detalii »

  2Camere Etaj 1
 • 270 EUR /luna

  Chirie 2 camere, modern cu centrala termica proprie

  Arad, Aurel Vlaicu [c3Vtoni20]

  Agentia Arad-Realestate va ofera pentru inchiriere apartament de 2 camere (modificat din 3 camere), cu centrala termica proprie. Apartamentul este deosebit de frumos, amenajat modern, totul nou la prima inchiriere. Format din un dormitor cu pat matrimonial, sufragerie amenajata cu mobilier... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 2
 • 150 EUR /luna

  Apartament de închiriat cu 1 cameră, Central

  Arad, Centru [C1Marin21]

  Agenția noastră vă oferă spre închiriere apartament cu 1 cameră, decomandat, în Centru zona Podgoria– P-ţa Mihai Viteazu. Apartamentul se închiriează mobilat și utilat (aragaz, frigider, televizor, maşină de spălat rufe), Apartamentul este contorizat total și amenajat ... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 2
 • 110 EUR /luna

  Chirie garsoniera ieftina, zona Intim Arad

  Arad, Intim [garsonieraBM21]

  Agentia Arad-Realestate ofera spre inchiriere garsonieră confort 1, situată Central (zona Intim). Garsoniera se închiriază mobilată și utilată cu electrocasnice. Este dotată cu parchet din lemn masiv în cameră, are balconul inchis in sticlă. Garsonera este amenajata decent. Pentru... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 4
 • 200 EUR /luna

  chirie 2 camere, Central - P-ta M.Viteazu

  Arad, Centru [C2PMDAN]

  Apartament 2 camere, Apartamentul este amenajat cu parchet din lemn de fag în camere, gresie şi faianţă în baie si bucatarie, balcon închis în sticlă şi cu pardosea din gresie; pereţi gletuiti si zugrăviţi cu lavabil, geamuri termopan cu tamplărie pvc, uşi interioare din MDF, uşa... detalii »

  2Camere Etaj 2
 • 230 EUR /luna

  chirie 2 camere, Central zona Lacului

  Arad, Podgoria [c2bcr17]

  Închiriați un apartament de 2 camere, decomandat, dotat cu centrala termica proprie. Apartamentul este amenajat cu pardosea din gresie în camere, gresie şi faianţă în baie si bucatarie; pereţi gletuiti si zugrăviţi cu lavabil, geamuri termopan cu tamplărie pvc, uşi interioare din lemn,... detalii »

  2Camere Etaj 2
 • 180 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere cu centrala termica proprie, zona Podgoria Arad

  Arad, Podgoria [C2TVOVI22]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere apartament 2 camere decomandat, dotat cu Centrala Termica Proprie. Apartamentul se afla situat in imediata apropiere a Parcului Pădurice zona Podgoria – Gară, foarte aproape de Piata Mihai Viteazu si Spitalul Clinic Municipal Arad. Apartamentul se... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 3