• 200 EUR /luna

  Chirie 4 camere, C-lea Aurel Vlaicu

  Arad, Uta [UTA2017]

  Agenția Arad-Realestate vă oferă pentru închiriere, apartament de 4 camere, cu 2 băi și 2 balcoane închise. Apartamentul este total decomandat, amenajat cu parchet în camere, geamuri termopat cu tamplarie pvc, gresie și faianță în baie, bucătărie și hol; Apartamentul este mare,... detalii »

  4Camere 1Bucatarii 2Bai Etaj 4
 • 150 EUR /luna

  Chirie 1 cameră, zona P-ța Avram Iancu

  Arad, Centru [mețianu2017]

  Agenția Arad-Realestate vă oferă pentru închiriere, apartament de 1 cameră, decomandat. Apartamentul este proaspăt zugrăvit, amenajat cu parchet în cameră, geamuri termopat cu tamplarie pvc, are geam la baie; gresie și faianță în baie și bucătărie; este contorizat integral. Mobilat... detalii »

  1Camera Etaj 3
 • 250 EUR /luna

  Apartament de închiriat cu 2 camere - Ansamblul Rezidential Vivalia

  Arad, Aurel Vlaicu [Vivalia2]

  Agenția noastră oferă apartament de 2 camere, pentru închiriere în Ansamblul Rezidential Vivalia Arad; Zonă cu multiple avantaje și acces rapid spre toate direcțile (supermarket-uri, p-ță, școală, tranvai, etc.), vis-a-vis de Lidl si Kaufland – Calea Aurel Vlaicu. Apartamentul este... detalii »

  2Camere 1Baie Etaj 3
 • 200 EUR /luna

  Chirie 3 camere, Central – zona P-ța Spitalului

  Arad, Intim [intim2017]

  Agenția Arad-Realestate vă oferă pentru închiriere un apartament decomandat, de 3 camere, 2 băi, 2 dalcoane. Apartamentul este zugrăvit proaspăt, comerele și holul sunt amenajate cu parchet din lemn de fag, băile și bucătăria sunt amenajate cu gresie și faianță, un balcon este... detalii »

  3Camere 2Bai Etaj 2
 • 150 EUR /luna

  Chirie 2 camere, Micalaca 300 – aproape de Universitatea ”Aurel Vlaicu ”

  Arad, Micalaca 300 [micalaca 300]

  Agenția Arad-Realestate vă oferă pentru închiriere, apartament de 2 camere, decomandat. Apartamentul este proaspăt zugrăvit, amenajat cu parchet laminat în sufragerie, mochetă în dormitor și hol, balcon închis cu geamuri termopat cu tamplarie pvc, are geam la baie; gresie și faianță... detalii »

  2Camere Etaj 4
 • 160 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, zona Podgoria

  Arad, Podgoria [pirv16]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere apartament 2 camere, semidecomandat, situat in bloc linistit. Apartamentul este dotat cu geamuri termopan, parchet laminat, gresie, faianta, utilat cu electrocasnice, mobilat frumos. detalii »

  2Camere Etaj 2
 • 110 EUR /luna

  Chirie garsunieră, zona Universității ”Vasile Goldiș”

  Arad, Confectii [grConfectii2016]

  Oferim spre închiriem garsonieră, confort 1, foartei aproape de Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad. Amenajată cu balcon open space și închis în termopane, parchet laminat în cameră, gresie, faianță în baie și bucătărie. Mobilată modern, dotată cu electrocasnice, aer... detalii »

  1Camera Etaj 4
 • 100 EUR /luna

  Chirie garsoniera, zona UTA ( langa caminul studentesc Vasile Goldis)

  Arad, Aurel Vlaicu [Cocorilor2016]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere garsoniera confort 2, in suprafata de 30mp, decomandata, situata la parter, in zona UTA (langa caminul studentesc Vasile Goldis), ideala pentru studenti sau o persoana singura. Apartamentul este amenajat complet, imbunatatit cu termopane, gresie, faianta,... detalii »

  parter
 • 350 EUR /luna

  Chirie apartament de lux. Ansamblul residential Vivalia

  Arad, Aurel Vlaicu [3 vivalia 2016]

  Agentția noastră oferă la închiriere apartament de lux, în ansamblul rezidențial Vivalia, bloc nou construit în anul 2014;. Zona cu multiple avantaje si acces rapid spre toate directile (supermarket-uri, p-ta, scoala, tranvai, etc.), vis-a-vis de Lidl si Kaufland. Apartamentul are dotări... detalii »

  3Camere 2Bai Etaj 2
 • 180 EUR /luna

  chirie 2 camere, decomandate; cu centrală termică proprie

  Arad, Podgoria [chi2 podgoria2016]

  Agenția noastă vă oferă spre închiriere apartament de 2 camere, total decomandat, situate la parter în zona Podgoria - Ultracentral (zonă liniștită cu mult spațiu verde și cu acces ușor spre toate direcțile orașului). Apartamentul este mare spațios, are balcon închis, debara, 2... detalii »

  2Camere parter
 • 180 EUR /luna

  Chirie 2 camere, Central - P-ța Mihai Viteazu

  Arad, Intim [chi2PMV4 2016]

  Apartamentul este amenajat recent, pereţi gletuiti si zugrăviţi cu lavabil. Dotat cu parchet din lemn de fag în camere, gresie şi faianţă în baie si bucatarie; geamuri termopan cu tamplărie pvc, uşa intrare metalică, amenajat cu tot confortul (veselă, tacamuri, lenjerie pat). Utilitati... detalii »

  2Camere Etaj 4
 • 150 EUR /luna

  Chirie 1 camera, B-dul Revolutiei - zona Podgoria

  Arad, Podgoria [chi1 podgoria2016]

  Agenția noastră vă propune la închiriere apartament de o cameră, în suprafață de 52 mp. Apartamentul este amenajat și îmbunătăţit cu dotări : Parchet din lemn de fag în cameră; Gresie în hol, gresie şi faianţă în baie şi bucătărie; Geamuri termopan cu tamplărie pvc;... detalii »

  Etaj 1
 • 150 EUR /luna

  Chirie 1 camera, zona Centru - Podgoria

  Arad, Podgoria [chi1 podgoria2016]

  Agenția noastră vă propune la închiriere apartament de o cameră, în suprafață de 52 mp. Apartamentul este amenajat și îmbunătăţit cu dotări : Parchet din lemn de fag în cameră; Gresie în hol, gresie şi faianţă în baie şi bucătărie; Geamuri termopan cu tamplărie pvc; Mobilat... detalii »

  1Camera Etaj 3
 • 150 EUR /luna

  Chirie 2 camere, Calea Aurel Vlaicu - UTA

  Arad, Aurel Vlaicu [UTA 2016]

  Agenția noastră va propune pentru închiriere, apartament de 2 camere, semidecomandat, la etajul 1. Apartamentul este complet mobilat, dotat complet cu electrocasnice (mașină de spălat rufe, aspirator, televizor, aragaz, frigider). Amenajat cu parchet de lemn în camera, gresie și faianță,... detalii »

  2Camere Etaj 1
 • 230 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, zona Intim – P-ța Spitalului

  Arad, Intim [intim 2016]

  Agenția noastră vă propune pentru închiriere, apartament de 2 camere, total decomandat la etaj intermediar. Apartamentul este mare, spațios, amenajat cu parchet laminat în camere, gresie, faianta în baie și bucătărie, ușă metalică antiefracție la intrare în apartament. Apartamentul... detalii »

  2Camere Etaj 1
 • 300 EUR /luna

  Chirie 2 camere, Bermo Rezidence

  Arad, aRED zona Kaufland [Bermo16]

  Agentia noastra va ofer pentru inchiriere apartament de 2 camera in ansamblul Bermo Residence, zona Kaufland - Intim. Apartamentul este amenajat modern. Format din 2 dormitoare decomandate, bucataria open space, baie cu cabina de dus, terasa mare cu acces din bucatarie si din dormitor. Confortul... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 350 EUR /luna

  chirie 3 camere, aRED UTA

  Arad, aRED zona UTA [2016-3-aRED-UTA]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere un apartament de 3 camere, situat in Cartierul Rezidential aRED UTA. Apartamentul este amenajat frumos, dotat cu geamuri termopane, usi interioare MDF, mocheta in dormitoare, parchet laminat in hol si sufragerie, gresie si faianta in baie si bucatarie,... detalii »

  3Camere Etaj 2
 • 130 EUR /luna

  chirie garsoniera confort 1, Central

  Arad, Intim [cf1 Intim]

  Oferim spre inchiriere garsoniera confort 1, in zona Intim, la etajul 3. Garsoniera este cu balcon inchis in termopane, open space cu camera; Amenajată pardosea din gresie, faianta la baie și bucătărie, geamuri termopan cu tamplarie pvc. Mobilată frumos pentru tineret. Dotată cu tot... detalii »

  1Camera Etaj 3
 • 500 Lei /luna

  Chirie garsoniera, Central - zona Intim

  Arad, Intim [cf2 intim]

  Oferim spre inchiriere garsoniera, in zona Intim (P-ta Mihai Viteazu), etaj 1. Garsoniera este fara balcon, baia doar cu duș; amenajată și mobilată frumos pentru tineret. Dotată cu tot confortul. Se solicita pentru inchiriere si o garantie de 500lei. Pentru mai multe informatii telefon :... detalii »

  Etaj 1
 • 200 EUR /luna

  Chirie 2 camere, Micalaca 300 - Faleza Mures

  Arad, Micalaca 300 [Micalaca 300]

  Agentia Arad-Realestate va oferă pentru închiriere, apartament 2 camere, semidecomandat. Apartamentul este foarte frumos amenajat, pentru tinere, dotat cu usi interioare noi MDF; geamuri termopat cu tamplarie pvc, bucătăria openspace, balcon inchis, geam la baie; parchet din lemn masiv de fag,... detalii »

  2Camere