• 120 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, zona Parneava

  Arad, Parneava [lore18]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere apartament 2 camere, la casa, aranjat modern, geamuri termopan, parchet laminat, usi interior MDF, usa termopan la intrare, aragz, combina frigorifica, masina spalat, TV LCD, mobila la comanda, dormitor cu pat matrimonial cu saltea noua. Incalzirea se... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie parter
 • 200 EUR /luna

  Chirie apartament în casă, cu centrală termică. P-ța Avram Iancu Arad

  Arad, Centru [teatru 2016]

  Agenția noastră va propune pentru închiriere, apartament de 2 camere la casa. Apartamentul este amenajat cu parchet din lemn, gresie, faianta; dotat cu centrala termica proprie, rolete la geamuri. Apartamentul are terasă și curte comună, este mobilat complet si utilat complet cu... detalii »

  2Camere 2Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 150 EUR /luna

  Chirie apartament la casa, zona Teatru de Stat Arad

  Arad, Centru [1casa2016]

  Agenția noastră vă propune pentru închiriere, apartament la casă format din 1 cameră, bucătarie, baie și curte comună. Apartamentul este în suprafață de 48 mp, situat la parter, amenajat cu parchet din lemn, gresie, faianta, geamuri mari cu rolete. Apartamentul este mobilat și utilat... detalii »

  1Camera parter
 • 230 EUR /luna

  Chirie apartament in casa, cu centrala termica. Zona Teatru de Stat Arad

  Arad, Centru

  Agentia noastra va propune pentru inchiriere, apartament la casa format din 2 dormitoare, living cu bucatarie open space, baie, hol-terasa comuna si curte comuna cu acces auto. Apartamentul este amenajat cu parchet din lemn, gresie, faianta; dotat cu centrala termica proprie, rolete la... detalii »

  2Camere Etaj 1
 • 160 EUR /luna

  chirie apartament la casa, zona Parneava

  Arad, Parneava [luci]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere apartament 2 camere, la casa, aranjat cu geamuri termopan, parchet laminat, usi interior MDF, usa metalica antiefractie la intrare in apartament; Apartamentul se inchiriaza utilat cu aragaz, combina frigorifica, masina spalat, televizor; apartamentul este... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie parter