• 58000 EUR

  Apartament de vânzare cu 3 camere din 4

  Arad, Micalaca [dan2017]

  Agenția noastră vă propune un apartament de vânzare de 4 camere, modernizat și modificat în 3 camere; livingul este extis, bucătăria este mare, are 2 băi, hol mare, dresing, balcon și boxă. Apartamentul este poziționat spre soare, este foarte luminos și călduros; Zonă excelentă cu... detalii »

  3Camere 2Bai Etaj 4
 • 79950 EUR

  Apartament 2 camere, bloc constructie 2015

  Arad, Aurel Vlaicu [oferta 01.11.2016]

  OFERTĂ: În ARAD, vând apartament nou spațios în bloc nou, foarte bun și pentru amenajat birouri, cabinete medicale, sedii firme, etc. situat în cel mai dinamic cartier, 2 camere, bucătărie, baie, balcon, etaj 1, plus boxă mare de depozitate închisă și loc parcare la partierul ... detalii »

  2Camere Etaj 1
 • 59000 EUR

  Apartament 3 camere, zona Intim

  Arad, Intim [anunt 03.06.2016]

  Apartamentul este format din 3 camere, decomandate, baie, bucatarie (partial mobilate si utilate). Apartamentul este pozitionat la parter, avand autorizatii pt balcon si acces stradal, avand asadar posibilitatea de a fi destinat si ca spatiu comercial, birou, salon, etc. Pentru mai multe... detalii »

  3Camere
 • 59000 EUR

  Apartament 3 camere, zona Intim

  Arad, Intim [BM]

  Apartamentul este format din 3 camere, decomandate, baie, bucatarie (partial mobilate si utilate). Apartamentul este pozitionat la parter, avand autorizatii pt balcon si acces stradal, avand asadar posibilitatea de a fi destinat si ca spatiu comercial, birou, salon, etc. detalii »

  3Camere
 • 49000 EUR

  Apartament la casa, 2 camere, Zona Centru

  Arad, Centru

  VAND APARTAMENT LA CASA IN CENTRU; ESTE COMPUS DE 2 CAMERE 2 BUCATIII UN HOL BAIE TOATE CU GRESIE,FAIANTA,PARCHET LAMINAT USA METALICA LA INTRARE IMOBILU SE AFLA LA PARTER. ESTE MONUMENT ISTORIC 77MP CONSTRUIT IN ANUL 1870 MAI ESTE O BOXA .MERITA VAZUT detalii »

  2Camere
 • 24000 EUR

  Vand apartament 2 camere, zona Vlaicu-Fortuna

  Arad, Aurel Vlaicu

  Vand apartament 2 camere, semidecomandat, etaj intermediar, zona linistita, compus din 2 camere, baie, bucatarie, camara alimente, balcon, antreu. Apartamentul nu are imbunatatiri, se vinde mobilat, se accepta credit imobiliar "Prima Casa" detalii »

  Etaj 2
 • 16000 EUR

  Garsoniera, confort 2, Zona UTA

  Arad, Uta

  De vanzare garsoniera cf2, bucatarie amenajata pe hol, complet mobilata si utilata (mobila sufragerie, bucatarie, birou, canapea, frigider, masina de spalat, plita inductie). Parchet laminat, geam termopan, gresie si faianta in baie, izolata intrerior. Pret negociabil, se accepta si credit bancar. detalii »

  1Camera
 • 40400 EUR

  apartament 3 camere, zona Micalaca 100

  Arad, Micalaca [V3MIC100]

  Apartament 3 camere, 85 mp, semidecomandat, etajul 2,este amenajat si are: usa metalica intrare, usile de interior din lemn de cires cu sticla,contorizat apa calda si rece,contoarele schimbate recent, instalatie sanitara si electrica schimbata,pereti in camere interior izolati cu ampora ,geamuri... detalii »

  3Camere Etaj 2
 • 43000 EUR

  Apartament de vânzare cu 2 camere în zona Micalaca Orizont

  Arad, Micalaca 500 [2M500DA]

  Agenția Arad-Realestate vă propune spre vânzare în exclusivitate apartament de 2 camere, semidecomandat în suprafață de 60mp. Apartamentul este situat în Cartierul Micalaca – Orizont, o zonă foarte liniștită, la 5 minute de Parcul „Sfânta Maria” (Parcul 23 August), în apropiere... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 2
 • 20000 EUR

  apartament 1 camera, zona Micalaca 300

  Arad, Micalaca 500

  vand apartament cu o camera, recent renovat. bloc linistit, langa scoala gen. nr. 22, billa si profi in apropiere si langa statia de tramvai. apartamentul are internet, telefon si cablu. usa metalica. baia recent renovata, gresie,faianta, vana. balcon inchis cu pvc. calorifere schimbate. cheltuieli... detalii »

  1Camera Etaj 4
 • 20000 EUR

  Apartament 1 camera, Micalaca

  Arad, Micalaca 500

  vand apartament cu o camera, recent renovat. bloc linistit, langa scoala gen. nr. 22, billa si profi in apropiere si langa statia de tramvai. apartamentul are internet, telefon si cablu. usa metalica. baia recent renovata, gresie,faianta, vana. balcon inchis cu pvc. calorifere schimbate. cheltuieli... detalii »

  1Camera Etaj 4
 • 16.500 EUR

  Garsoniera cf.1, Gai

  Arad, Gai

  Garsoniera, confort 1 in suprafata de 37 mp la etajul 4. Renovata si amenajata cu gresie, faianta, geamuri de termopan cu tamplarie PVC, balcon inchis si izolat cu poliester expandat, usa intrare metalica anti efractie, usi interioae tip MDF, mocheta in camera, contorizata. Garsoniera se poate... detalii »

  1Camera Etaj 4
 • 32000 EUR

  2 camere, Central

  Arad, Centru

  Apartament 2 camere, bucătărie, baie, antreu, pasaj, camara alimente. Semidecomandat, la etajul1, in suprafaţa de 53 mp. Îmbunătăţiri şi dotări: Parchet din lemn de stejar acoperit cu mocheta în camere; faianţă în baie şi bucătărie; pardosea din beton, pereţi gletuiţi şi... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 41500 EUR

  Apartament de vânzare, cu centrala termică proprie

  Arad, Confectii [V2Costefan18]

  Apartament de vânzare 2 camere, etaj intermediar, deosebit de frumos, cu amenajări și dotări de calitate superioară. Apartamentul se vinde mobilat complet (mobilier de tineret) și utilat cu electrocasnice (mașină de spălat rufe, combină frigorifică, aragaz, hotă), centrală termică... detalii »

  1Bucatarie 1Baie Etaj 3
 • 29000 EUR

  Apartament 3 camere, zona Romanilor

  Arad, Romanilor

  Apartament 3 camere, semidecomandat, suprafata de 68mp, situat la etajul 4 din 4, in zona Romanilor. Apartamentul este amenajat cu parchet laminat, gresie, faianta, geamuri termopan cu tamplarie pvc, usi interioare din MDF cu vitrali, usa la intrare este metalica, peretii gletuiti si sugraviti cu... detalii »

  3Camere Etaj 4
 • 27500 EUR

  Apartament 2 camere, Vlaicu

  Arad, Fortuna

  Apartament 2 camere, bucătărie, baie, antreu, pasaj, balcon. Confort : 1, decomandat Suprafaţa : 78 mp Îmbunătăţiri şi dotări : Apartamentul este amenajat. Dotat cu parchet din lemn de stejar în camere; faianţă în baie şi bucătărie; uşa metalică la intrare, uşile interioare ... detalii »

  2Camere Etaj 4
 • 18000 EUR

  Apartament 1 camera, Central

  Arad, Centru

  Apartament 1 camera situat in zona Podgoria-Tribunal,situata la etajul 3 din 3 ,avand o suprafata de 42mp,decomandat . Este amenajat cu:Parchet laminat în hol, gresie şi faianţă în baie, parchet din lemn masiv de stejar în cameră; Mobilat pentru activităţi de birou. detalii »

  1Camera Etaj 4
 • 40.500 EUR

  Apartament de vanzare cu 2 camere, zona Micalaca - Orizont

  Arad, Micalaca 700 [2M700DA19]

  Agenția Arad-Realestate vă propune în exclusivitate apartament cu 2 camere de vânzare în Arad zona Micalaca Orizont, la 5 minute de Parcul Regina Maria Arad, cu mijloace de transport în comun, școală, grădiniță, magazine. Apartamentul este dotat cu centrală termică proprie, este... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 37.000 EUR

  apartament 3 camere, Zona Boul Rosu

  Arad, Boul Rosu

  Vind apartament 3 camere, decomandat, in zona Bou Rosu, Arad, pe strada Mucius Scaevola, la etajul 4. Apartamentul are 77mp, dispune de instalatie centrala proprie de incalzire (termoteca), aer conditionat in camera de zi, bucatarie recent renovata cu mobilier nou, frigider nou, mobilat in cele 3... detalii »

  3Camere Etaj 4
 • 42000 EUR

  4 camere, Micalaca

  Arad, Micalaca

  Apartament la bloc, format din 4 camere, 2 băi, bucătărie, cămară de alimente, vestibul, hol de trecere 3 debarale; confort 1, decomandat, in suprafaţa de 94 mp. Apartamentul este fără îmbunătăţiri, cu dotări modeste, parchet din lemn masiv de stejar, gresie şi faianţă în băi... detalii »

  parter