• 15500 EUR

  Garsoniera cf.3 de vanzare, zona Fortuna

  Arad, Aurel Vlaicu [gr3Voana18]

  Oferim spre vânzare / închiriere garsonieră confort 3 în suprafață de 17mp ( cameră și baie). Garsoniera este in zona Vlaicu – Fortuna si are ca vecinatati : Galleria Mall; Penny Market; Service auto Verbiță; Piața Fortuna; Școli - Grădinițe -Farmacii; foarte aproape de zona... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 4
 • 17500 EUR

  Garsonieră confort 2, zona Vlaicu

  Arad, Aurel Vlaicu [G2Ursu21]

  Va oferim spre vanzare garsonieră confort 2, neamenajat în suprafață de 33mp ( cameră,baie și chicinetă). Garsoniera se vinde neamenajată și este dotată cu geam termopan cu tâmplărie pvc, are ușă metalică nouă la intrare, pereții sunt izolați la interior cu... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie parter
 • 29500 EUR

  Chirie garsoniera confort 1 , langa Facultatea Vasile Goldis

  Arad, Confectii [ccog21]

  Agentia Arad-Realestate va ofera spre vânzare garsonieră confort 1, renovata total, în zona Confecții (vis-a-vis de Campusul Universitar ”Vasile Goldiș). Garsoniera se vinde mobilată cu mobila de tineret și utilată cu electrocasnice (TV LCD, aparat aer conditionat, mașină de spălat... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 2
 • 30000 EUR

  Garsoniera de vanzare, confort 1, Zona Miorita

  Arad, Micalaca [VGM20]

  Agentia Arad-Realestate ofera garsoniera de vânzare, zona Micalaca Miorița, foarte aproape de Universitatea !Aurel Vlaicu! Arad. Garsoniera este renovata si amenajata cu parchet laminat in camera, gresie si faianta in baie si bucatarie. pereti gletuiti si zugraviti cu lavabil, geam termopan cu... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 1
 • 27000 EUR

  Garsonieră de vânzare, zona Confecții aproape de Campusul Universitar Vasile Goldis Arad

  Arad, Confectii [Arad-Realestate.ro]

  Agentia Arad-Realestate ofera garsoniera de vânzare în cartierul Confecții, lângă Campusul Universitar Vasile Goldis Arad. Garsoniera este amenajata cu parchet laminat in camera, gresie si faianta in baie si bucatarie. pereti gletuiti si zugraviti cu lavabil, geam termopan, balcon inchis in... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 1
 • 30000 EUR

  Garsoniera confort 1 de vanzare, zona Micalaca 500

  Arad, Micalaca 500 [GM50021]

  Agentia Arad-Realestate ofera garsoniera de vânzare, zona Micalaca 500, foarte aproape de Universitatea !Aurel Vlaicu! Arad și Parcul Regina Maria. Garsoniera este renovata si amenajata cu parchet laminat in camera, gresie si faianta in baie si bucatarie. pereti gletuiti si zugraviti cu lavabil,... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 2
 • 24500 EUR

  Garsoniera de vanzare mobilata si utilata, zona Micalaca 700

  Arad, Micalaca 700 [GM70021]

  Oferim spre vanzare garsoniera in zona Micalaca in imediata apropiere a Parcului Regina Maria ( Orizont ). Garsoniera este amenajata cu gresie, faianta, parchet laminat, geamuri termopan cu tamplarie pvc si usa metalica la intrare in garsoniera. Garsoniera se vinde complet mobilata si utilata cu... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 4
 • 32000 EUR

  Garsoniera de vânzare, zona Vlaicu Arad

  Arad, Aurel Vlaicu [GarsonieraVlaicu21]

  Garsoniera, confort 1 in suprafata de 37 mp la etajul 2. Garsoniera este dotata cu centrala termica proprie pe gaz ”Motan” Renovata si amenajata cu gresie, faianta, geamuri de termopan cu tamplarie PVC, balcon inchis si izolat, usa intrare metalica anti efractie, usi interioae tip MDF,... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 2