• 30900 EUR

  Garsoniera de vanzare, zona Micalaca Arad

  Arad, Micalaca [cGMstep18]

  Agentia noastra va ofera spre vanzare o garsonieră confort 1, situată în Micalaca (zona Miorița). Garsoniera este amenajata, mobilată frumos, utilată cu electrocasnice, la baie este dotată cu boiler pentru rapiditatea utilizării apei calde, garsoniera are balconul open space si inchis in... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 4
 • 25500 EUR

  Garsonieră confort 2, zona Vlaicu

  Arad, Aurel Vlaicu [garsoniereArad23]

  Va oferim spre vanzare garsonieră confort 2, amenajata în suprafață de 33mp ( cameră,baie și chicinetă). Garsoniera se vinde amenajată și este dotată cu geam termopan cu tâmplărie pvc, are ușă metalică la intrare, pereții sunt izolați la interior cu poliestiren, parchet laminat... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 2
 • 29500 EUR

  Chirie garsoniera confort 1 , langa Facultatea Vasile Goldis

  Arad, Confectii [ccog21]

  Agentia Arad-Realestate va ofera spre vânzare garsonieră confort 1, renovata total, în zona Confecții (vis-a-vis de Campusul Universitar ”Vasile Goldiș). Garsoniera se vinde mobilată cu mobila de tineret și utilată cu electrocasnice (TV LCD, aparat aer conditionat, mașină de spălat... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 2
 • 28000 EUR

  Garsoniera de vanzare la parter, zona 6 Vanatori

  Arad, 6 Vanatori [CG6vanatoriP20]

  Agentia Arad-Realestate ofera garsoniera de vanzare, zona 6 Vânători, foarte aproape de Complexul Comercial Atrium Mall Arad. Garsoniera este renovata total, modernizata, mobilata si utilata complet, amenajata cu mochetă în camera, gresie si faianta in baie si bucatarie. pereti gletuiti si... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie parter
 • 30000 EUR

  Garsoniera de vanzare, confort 1, Zona Miorita

  Arad, Micalaca [VGM20]

  Agentia Arad-Realestate ofera garsoniera de vânzare, zona Micalaca Miorița, foarte aproape de Universitatea !Aurel Vlaicu! Arad. Garsoniera este renovata si amenajata cu parchet laminat in camera, gresie si faianta in baie si bucatarie. pereti gletuiti si zugraviti cu lavabil, geam termopan cu... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 1
 • 30000 EUR

  Garsoniera confort 1 de vanzare, zona Micalaca 500

  Arad, Micalaca 500 [GM50021]

  Agentia Arad-Realestate ofera garsoniera de vânzare, zona Micalaca 500, foarte aproape de Universitatea !Aurel Vlaicu! Arad și Parcul Regina Maria. Garsoniera este renovata si amenajata cu parchet laminat in camera, gresie si faianta in baie si bucatarie. pereti gletuiti si zugraviti cu lavabil,... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 2
 • 32000 EUR

  Garsoniera de vânzare, zona Vlaicu Arad

  Arad, Aurel Vlaicu [GarsonieraVlaicu21]

  Garsoniera, confort 1 in suprafata de 37 mp la etajul 2. Garsoniera este dotata cu centrala termica proprie pe gaz ”Motan” Renovata si amenajata cu gresie, faianta, geamuri de termopan cu tamplarie PVC, balcon inchis si izolat, usa intrare metalica anti efractie, usi interioae tip MDF,... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 2