• 3 EUR /mp

  Teren Extravilan, Pecica

  Pecica, Zona industriala

  Vand Teren Extravilan la iesire din localitatea Pecica langa urcarea pe Autostrata, in vecinatate cu D.N.7 si Calea Ferata. În suprafata de 16700 mp; Terenul este intabulat in C.F., grad de fertilitate clasa I. Ideal pentru constructii industriale. Informatii la telefon : 0727.561 184 detalii »

 • 8500 EUR

  Loc de casa,

  Macea, Centru [Macea18]

  Agentia Arad-Realestate va ofera spre vanzare, loc de casa in localitate Macea, terenul se afla intr-o zonă liniștită, este situat intre case, langa Poarcul Dentrologic Macea, in directia localitatii Dorobanti. Pentru aceasta tranzactie agentia Arad-Realestate nu percepe comision. Ca... detalii »

 • 25 EUR /mp

  Loc de casă + casă veche, zona Aradul Nou

  Arad, Aradul Nou [casa Aradu Nou]

  Agentia noastra va ofera spre vanzare loc de casă și o construcție veche, în Cartierul Aradu Nou, zonă foarte liniștită și aproape de mijloacele de transport în comun. Casa nu se poate locuii și necesită o renovare serioasă, terenul este în suprafață de 1458 mp format din curte cu... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie
 • 5 EUR /mp

  teren intravilan

  Arad, Aeroport

  Vand Teren Intravilan la iesire din Arad langa Aeroportul Arad, in suprafata de 55300 mp, Front Stradal : 75,40 m. Intabulat in C.F. cu nr. administrativ. Ideal pentru constructii industriale sau civile. Pret 5 euro / mp negociabil. Informatii la telefon : 0727.561 184 detalii »