• 49900 EUR

  Apartament de 3 camere in Arad Cartierul Aurel Vlaicu - Piata Fortuna

  Arad, Fortuna [apartament3vlaicu22]

  Agenția Arad-Realestate va ofera pentru vânzare un apartament de 3 camere semidecomanda la etajul 4 in Cartierul Aurel Vlaicu zona Piata Fortuna Arad. Apartamentul se poate vinde mobilat si dotat cu electrocasnice. Apartamentul ce se vinde este amenajat cu parchet laminat în sufragerie iar... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 64500 EUR

  Vânzare Apartament 3 camere, zona Alfa

  Arad, Alfa [3ALFA21]

  Apartamentul este format din 3 camere, decomandate, baie, bucatarie (partial mobilate si utilate). Pentru mai multe informatii, telefon : 0790 538 010 detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 55000 EUR

  Vanzare Apartament 3 camere, cu Centrală Termică Proprie

  Arad, Confectii [c3Cgaf21]

  Agenția Arad-Realestate oferă spre vânzare apartament de 3 camere, 2 bai, 2 balcoane, bucătărie mare openspace, total decomandat, in zona Confectii, langa Campusul Universitar " Vasile Goldis" din Arad. Apartamentul se vinde complet mobilat si dotat cu electrocasnice. Apartamentul este... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 2Bai Etaj 4
 • 58000 EUR

  Apartament de vânzare cu 3 camere din 4

  Arad, Micalaca [dan2017]

  Agenția noastră vă propune un apartament de vânzare de 4 camere, modernizat și modificat în 3 camere; livingul este extis, bucătăria este mare, are 2 băi, hol mare, dresing, balcon și boxă. Apartamentul este poziționat spre soare, este foarte luminos și călduros; Zonă excelentă cu... detalii »

  3Camere 2Bai Etaj 4
 • 55000 EUR

  Apartament deosebit de frumos in Cartierul Aurel Vlaicu zona Fortuna Arad

  Arad, Fortuna [apartament3camerevlaicu22]

  Apartament de 3 camere deosebit de frumos de vânzare. Apartamentul ete situat in Cartierul Aurel Vlaicu zona Fortuna Arad; Cartierul Aurel Vlaicu din Arad este o zona linistita predominat cu blocuri de locuit, cu acces rapid spre Zona Industriala Vest Arad, foarte aproape de autostrada A1 cu... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 52000 EUR

  Apartament 3 camere cu Centrala Termica proprie, zona Vlaicu - Lebada

  Arad, Aurel Vlaicu [Vlaicu321]

  Apartament de vanzare cu 3 camere, decomandat in Cartierul Aurel Vlaicu zona Lebada Arad. Apartamentul este dotat cu centrala Termica proprie pe gaz Este amenajat cu parchet laminat în camere, gresie si faianţă în holuri, baie şi bucătărie, pereţi sunt gletuiţi şi zugrăviţi cu... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 9