• 59000 EUR

  Apartament 3 camere, zona Intim

  Arad, Intim [anunt 03.06.2016]

  Apartamentul este format din 3 camere, decomandate, baie, bucatarie (partial mobilate si utilate). Apartamentul este pozitionat la parter, avand autorizatii pt balcon si acces stradal, avand asadar posibilitatea de a fi destinat si ca spatiu comercial, birou, salon, etc. Pentru mai multe... detalii »

  3Camere
 • 59000 EUR

  Apartament 3 camere, zona Intim

  Arad, Intim [BM]

  Apartamentul este format din 3 camere, decomandate, baie, bucatarie (partial mobilate si utilate). Apartamentul este pozitionat la parter, avand autorizatii pt balcon si acces stradal, avand asadar posibilitatea de a fi destinat si ca spatiu comercial, birou, salon, etc. detalii »

  3Camere
 • 40400 EUR

  apartament 3 camere, zona Micalaca 100

  Arad, Micalaca [V3MIC100]

  Apartament 3 camere, 85 mp, semidecomandat, etajul 2,este amenajat si are: usa metalica intrare, usile de interior din lemn de cires cu sticla,contorizat apa calda si rece,contoarele schimbate recent, instalatie sanitara si electrica schimbata,pereti in camere interior izolati cu ampora ,geamuri... detalii »

  3Camere Etaj 2
 • 58000 EUR

  Apartament de vânzare cu 3 camere din 4

  Arad, Micalaca [dan2017]

  Agenția noastră vă propune un apartament de vânzare de 4 camere, modernizat și modificat în 3 camere; livingul este extis, bucătăria este mare, are 2 băi, hol mare, dresing, balcon și boxă. Apartamentul este poziționat spre soare, este foarte luminos și călduros; Zonă excelentă cu... detalii »

  3Camere 2Bai Etaj 4
 • 29000 EUR

  Apartament 3 camere, zona Romanilor

  Arad, Romanilor

  Apartament 3 camere, semidecomandat, suprafata de 68mp, situat la etajul 4 din 4, in zona Romanilor. Apartamentul este amenajat cu parchet laminat, gresie, faianta, geamuri termopan cu tamplarie pvc, usi interioare din MDF cu vitrali, usa la intrare este metalica, peretii gletuiti si sugraviti cu... detalii »

  3Camere Etaj 4
 • 37.000 EUR

  apartament 3 camere, Zona Boul Rosu

  Arad, Boul Rosu

  Vind apartament 3 camere, decomandat, in zona Bou Rosu, Arad, pe strada Mucius Scaevola, la etajul 4. Apartamentul are 77mp, dispune de instalatie centrala proprie de incalzire (termoteca), aer conditionat in camera de zi, bucatarie recent renovata cu mobilier nou, frigider nou, mobilat in cele 3... detalii »

  3Camere Etaj 4
 • 37500 EUR

  3 camere, Micalaca

  Arad, Micalaca

  Apartament de 3 camere, bucătărie, baie, wc serviciu, antreu, pasaj, camara alimente, balcon. Confort 1, semidecomandat, in suprafaţa de 103 mp, la etajul 4. Îmbunătăţiri şi dotări: Parchet laminat în camere; gresie si faianţă în holuri, baie şi bucătărie; pereţi gletuiţi şi... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 2Bai Etaj 4