• 1.7 EUR /mp

  Teren cu Vita de Vie pe rod, zona Dealul Pancotei judetul Arad

  Pancota, Zona industriala [Vita-de-Vie21]

  Vând 2 ha vie + teren 600 mp, împrejmuit, pretabil pentru construire casa de vacanță! Terenul este situat pe Dealul Pâncotei, în zonă viticolă într-o continuă dezvoltare! Locația are următoarele legături și facilități: - 700 m de localitate, cu acces pe drum pietruit - 1,5 km... detalii »

 • 56500 EUR

  Vanzare Apartament 3 camere, cu Centrală Termică Proprie

  Arad, Confectii [c3Cgaf21]

  Agenția Arad-Realestate oferă spre vânzare apartament de 3 camere, 2 bai, 2 balcoane, bucătărie mare openspace, total decomandat, in zona Confectii, langa Campusul Universitar " Vasile Goldis" din Arad. Apartamentul se vinde complet mobilat si dotat cu electrocasnice. Apartamentul este... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 2Bai Etaj 4
 • 300 EUR /luna

  Apartament 3 camere, deosebit de frumos

  Arad, Alfa [c3Aliv17]

  Agentia noastra va propune pentru închiriere un apartament deosebit de frumos, amenajat cu dotări tehnice de cea mai bună calitate; Mobilierul este confecționat la comandă, cu un design deosebit de plăcut și armonios. Apartamentul are un spațiu primitor și plăcut, ideal pentru un cuplu... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 47000 EUR

  Apartament de vanzare, Micalaca 300

  Arad, Micalaca 300 [M30020]

  Agenția Arad-Realestate vă oferă pentru vânzare apartament de 2 camere, decomandat în Micalaca 300. Zona foarte linistita, langa malul Muresului, aproape de Universitatea “Aurel Vlaicu” Apartamentul este proaspăt zugrăvit, amenajat cu parchet laminat în sufragerie, mochetă în... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 15500 EUR

  Garsoniera cf.3 de inchiriat, zona Fortuna

  Arad, Aurel Vlaicu [gr3Voana18]

  Oferim spre vânzare / închiriere garsonieră confort 3 în suprafață de 17mp ( cameră și baie). Garsoniera este in zona Vlaicu – Fortuna si are ca vecinatati : Galleria Mall; Penny Market; Service auto Verbiță; Piața Fortuna; Școli - Grădinițe -Farmacii; foarte aproape de zona... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 4
 • 46000 EUR

  Apartament 2 camere, Central - P-ța Mihai Viteazu

  Arad, Centru [c2PMV4dan16]

  Apartamentul de vânzare cu 2 camere, zona Piata Mihai Viteazu. Apartamentul se vinde mobilat si utilat, in prezent este inchiriat. Apartamentul este amenajat are pereţi gletuiti si zugrăviţi cu lavabil. Dotat cu parchet din lemn de fag în camere, gresie şi faianţă în baie si bucatarie;... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 64500 EUR

  Vânzare Apartament 3 camere, zona Alfa

  Arad, Alfa [3ALFA21]

  Apartamentul este format din 3 camere, decomandate, baie, bucatarie (partial mobilate si utilate). Pentru mai multe informatii, telefon : 0790 538 010 detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 25000 EUR

  Apartament la casa, curte comuna. Zona Intim

  Arad, Intim [ApCpig21]

  Agentia Arad-Realestate va propune la vânzare apartament în casă la curte comună, format din cameră cu geamuri spre stradă, bucatarie, baie și hol. Apartamentul este amenajat cu parchet din lemn în cameră, are pardosea din gresie, faianță în baie și bucătărie, geamuri... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie parter
 • 180 EUR /luna

  Chirie 2 camere cu centrala termica proprie, zona Vlaicu

  Arad, Aurel Vlaicu [Vlaicumarcel21]

  Va oferim spre inchirie apartament 2 camere cu centrala termica proprie pe gaz. Apartamentul ce se inchiriaza se afla in Cartierul Aurel Vlaicu zona Șega, bloc linistit cu spatii verzi in jur. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat complet cu electrocasnice, este contorizat integral, este... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 2
 • 150 EUR /luna

  Garsoniera de inchiriat, Central zona Intim Arad

  Arad, Intim [C1IMOVI21]

  Va oferim la inchiriere apartament 1 camera, in zona Intim, foarte aproape de Piata Mihai Viteazu si vecinatatea spitalului Judetean Arad. Garsoniera se închiriaza mobilată și utilată cu electrocasnice, Garsoniera este amenajata frumos, cu un spatiu primitor si cu bun gust, este ideala de se... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 1
 • 250 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere cu central termica proprie, zona Vlaicu Fortuna Arad

  Arad, Fortuna [C2VLAICURODI21]

  Apartament 2 camere de inchiriat, zona Vlaicu. Apartamentul ce se inchiriaza este dotat cu centrala termica propriecompus din living,dormitor,bucatarie,baie; in suprafata de 86mp. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat, este amenajat frumos si cu bun gust, utilat cu electrocasnice si este... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 2
 • 140 EUR /luna

  Garsoniera confort 1 de inchiriat, zona Intim Arad

  Arad, Centru [C1IMBULB21]

  Va oferim spre inchiriere garsoniera confort 1, situata Central zona Intim si foarte aproape de Piata Mihai Viteazu Arad. Garsoniera este amenajata si se inchiriaza mobilata si utilata cu tot confortul necesar, dotata cu televizor LCT, masina de spalat rufe, frigider, aragaz. La închiriera... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 1
 • 180 euro EUR /luna

  Chirie 2 camere, zona Vlaicu - Sega

  Arad, Sega [Vlaicumona21]

  Apartament de inchiriat cu 2 camere, în Vlaicu zona Șega. Apartamentul este mobilat și se închiriază cu electrocasnice. Este amenajat cu parchet din lemn masiv in camere, are usa metalica la intrare in apartament, gresie si faianta in baie, bucatarie si hol. La inchirierea acestui... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 55000 EUR

  Apartament 2 camere, zona Micalaca 500

  Arad, Micalaca 500 [V2M5021]

  Apartament 2 camere, semidecomandat, zona Micalaca 500 foarte aproape de Parcul Regina Maria Arad. Apartamentul este amenajat dotat cu usa metalica intrare, usile de interior din lemn, geamuri termopan cu tamplarie pvc si rolete pvc, parchet laminat in sufragerie, mocheta in dormitor, gresie pe... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 230 EUR /luna

  chirie 2 camere, Central zona Lacului

  Arad, Podgoria [c2bcr17]

  Închiriați un apartament de 2 camere, decomandat, dotat cu centrala termica proprie. Apartamentul este amenajat cu pardosea din gresie în camere, gresie şi faianţă în baie si bucatarie; pereţi gletuiti si zugrăviţi cu lavabil, geamuri termopan cu tamplărie pvc, uşi interioare din lemn,... detalii »

  2Camere Etaj 2
 • 37000 EUR

  Apartament 1 camera, zona Grădiște ( comision 0% )

  Arad, Gradiste [Demisolgradiste20]

  Agentia imobiliara Arad-Realestate va propune spre vanzare cu comision 0% apartament 1 camera, spatios, in bloc de apartamente, construit in anul 2012. Apartamentul are 60 mp. si este compus din o camera cu vedere spre curte, bucatarie foarte mare open space cu vedere spre strada, hol intrare și... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie demisol
 • 19500 EUR

  Apartament la casa, Ultracentral ( comision 0 % pentru cumparator)

  Arad, Centru [ApCasaBR21]

  Agentia imobiliara Arad-Realestate va ofera la vanzare apartament la casa cu comision 0% pentru cumparatori. Apartamentul ce se vinde se afla localizat Ultracentral, zona Boul Rosu in spate la Teatrul de Stat Arad. Apartamentul este renovat in totalitate, totul nou, este dotat cu centrala termica... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie parter
 • 24500 EUR

  Garsoniera de vanzare mobilata si utilata, zona Micalaca 700

  Arad, Micalaca 700 [GM70021]

  Oferim spre vanzare garsoniera in zona Micalaca in imediata apropiere a Parcului Regina Maria ( Orizont ). Garsoniera este amenajata cu gresie, faianta, parchet laminat, geamuri termopan cu tamplarie pvc si usa metalica la intrare in garsoniera. Garsoniera se vinde complet mobilata si utilata cu... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 4
 • 44500 EUR

  Apartament la casa, 2 camere, Zona Centru

  Arad, Centru [A2C20]

  Va propunem la vanzare apartament la casa situat in zona Centrului Istoric al Municipiului Arad. Apartamentul de 2 camere in suprafata de 70mp, este compus din : dormitor, living open space, bucătărie, baie si curte comuna cu acces auto. Apartament ce se vinde este amenajat dotat cu centrala... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie parter
 • 230 EUR /luna

  Inchriez ,apartament 2 camere -Central ( Pt-a Garii )

  Arad, Centru [c2Crad19]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere apartament 2 camere zona -Pt-a Garii, situat la etajul 1/4 ,semidecomandat ,format din: bucătărie, debara, dormitor, living, fara balcon,baie, hol avand o suprafata de 59mp. Apartamentul este renovat recent ,si amenajat modem cu :Parchet laminat în... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1