• 140 EUR /luna

  chirie garsoniera, zona P-ța Mihai Viteazul

  Arad, Centru [cGCmuri20]

  Agentia Arad-Realestate va ofera spre inchiriere garsoniera confort I, decomandata; situată Central - zona P-ța Mihai Viteazul. Garsoniera se inchiriaza mobilată cu canapea extensibilă nouă, este amenajată cu parchet laminat în cameră, gresie si faianta în baie și bucătărie, usa... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 4
 • 250 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, Central – zona Bulevardul Revolutiei Arad

  Arad, Podgoria [C2RevDan21]

  Agenția imobiliară Arad-Realestate vă oferă pentru închiriere apartament de 2 camere, decomandat. Apartamentul ce se închiriază este situat Central - zona Bulevardul Revoluției în imediata apropiere a Primăriei Arad și a Parcului Mihai Eminescu, în vecinătate cu Parchetul de pe... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 130 EUR /luna

  Chirie garsoniera, Central - zona Intim

  Arad, Centru [chirie-garsoniera-arad22]

  Agentia Arad-Realestate va ofera pentru inchiriere garsonieră confort 1, cu balcon. foarte aproape de Piata Mihai Viteazu Arad, zona Intim. Garsonieral se inchiriaza mobilată și utilată complet cu electrocasnice; Garsoniera este amenajata cu parchet laminat in camera, gresie și faianță în... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 4
 • 130 EUR /luna

  Garsoniera de inchiriere, mobilata si utilata, zona 6 Vanatori Arad

  Arad, 6 Vanatori [garsonierearad23]

  Agentia Arad-Realestate ofera garsoniera de inchiriat la etajul 1 in zona 6 Vânători, foarte aproape de Complexul Comercial Atrium Mall Arad. Garsoniera este amenajata si se inchiriaza mobilata si utilata complet, este dotata cu parchet laminat in camera, gresie si faianta in baie si... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 2Bai Etaj 1
 • 1000 EUR /luna

  Vila de inchiriat in Micalaca Arad

  Arad, Micalaca [chirie-casa-arad22]

  Inchiriez casa noua in Micalaca constructie 2013 mobilata, utilata modern totul nou,compusa din: -Parter:living,loc de luat masa,bucatarie,camara si baie de serviciu. -Etaj:1 dormitor copii cu dressing si balcon,1 dormitor matrimonial cu dressing,baie si balcon,1 camera birou cu balcon si... detalii »

  4Camere 1Bucatarii 2Bai
 • 160 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, zona Podgoria-Polivalenta

  Arad, Polivalenta [ursmoi18]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere apartament 2 camere, semidecomandat, situat in bloc linistit, in imediata apropiere a statiei de tramvai. Apartamentul este amenajat cu parchet laminat, geamuri termopan la dormitor, usa metalica antiefractie, este racordat la reteaua de incalzire a... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 52000 EUR

  Apartament de vanzare cu 2 camere, in cartierul Aurel Vlaicu Arad

  Arad, Aurel Vlaicu [apartament-Vlaicu22]

  Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate, in suprafata de 63 mp ( suprafata utila : 58 mp ). Apartamentul de vanzare se afla in cartierul Aurel Vlaicu Arad Este situat la etajul 4 din intr-un bloc de 10 etaje. Apartamentul ce se vinde este spatios, cu un hol mare la intrare, este bine... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 48000 EUR

  Apartament 2 camere, zona Podgoria - Kaufland

  Arad, Intim [c2cmarian17]

  Agentia noastra va ofera pentru vanzare apartament 2 camere, decomandat, fara balcon, amenajat frumos cu geamuri termopan, parchet laminat, usa metalica antiefractie la intrare, gresie si faianta model nou. Apartamentul se vinde mobilat cu mobila, utilat cu aparat aer conditionat, router wi-fi,... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 2