• 1.7 EUR /mp

  Teren cu Vita de Vie pe rod, zona Dealul Pancotei judetul Arad

  Pancota, Zona industriala [Vita-de-Vie21]

  Vând 2 ha vie + teren 600 mp, împrejmuit, pretabil pentru construire casa de vacanță! Terenul este situat pe Dealul Pâncotei, în zonă viticolă într-o continuă dezvoltare! Locația are următoarele legături și facilități: - 700 m de localitate, cu acces pe drum pietruit - 1,5 km... detalii »

 • 52000 EUR

  Apartament de vanzare, Micalaca 300

  Arad, Micalaca 300 [apartament-de-vanzare-arad]

  Agenția Arad-Realestate vă oferă pentru vânzare apartament de 2 camere, decomandat în Micalaca 300. Zona foarte linistita, langa malul Muresului, aproape de Universitatea “Aurel Vlaicu” Apartamentul este proaspăt zugrăvit, amenajat cu parchet laminat în sufragerie, mochetă în... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 250 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, Central – zona Bulevardul Revolutiei Arad

  Arad, Podgoria [C2RevDan21]

  Agenția imobiliară Arad-Realestate vă oferă pentru închiriere apartament de 2 camere, decomandat. Apartamentul ce se închiriază este situat Central - zona Bulevardul Revoluției în imediata apropiere a Primăriei Arad și a Parcului Mihai Eminescu, în vecinătate cu Parchetul de pe... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 180 EUR /luna

  Chirie apartament de 3 camere in Arad Cartierul Aurel Vlaicu - Piata Fortuna

  Arad, Fortuna [chirie3vlaicu22]

  Agenția Arad-Realestate va ofera pentru închiriere, un apartament de 3 camere semidecomanda la etajul 4 in Cartierul Aurel Vlaicu zona Piata Fortuna Arad. Apartamentul se inchiriaza mobilat, utilat si dotat cu electrocasnice (mașină de spălat rufe, aspirator, televizor, aragaz, frigider).... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 180 EUR /luna

  Apartament de inchiriat cu 1 camera, zona Gradiste - Arad

  Arad, Gradiste [chirie1gradiste22]

  Apartament de inchiriat cu o camera, localizat in cartierul Gradiste in imediata apropiere de Podgoria. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat cu electrocasnice. Dotat cu Centrala Termica proprie. Apartamentul este zugrăvit proaspăt; Apartamentul ce se inchiriaza este amenajat și... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie mansarda
 • 64500 EUR

  Vânzare Apartament 3 camere, zona Alfa

  Arad, Alfa [3ALFA21]

  Apartamentul este format din 3 camere, decomandate, baie, bucatarie (partial mobilate si utilate). Pentru mai multe informatii, telefon : 0790 538 010 detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 230 EUR /luna

  Apartament de inchiriat cu centrala termica proprie, zona Piata Mihai Viteazul

  Arad, Centru [C2DANBB21]

  Agentia Arad-Realestate va oferă pentru închiriere apartament de 2 camere dotat cu centrala termica proprie. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat cu electrocasnice, este amenajat si dotat cu usi interioare noi MDF; geamuri termopat cu tamplarie pvc, bucătăria openspace, are geam la... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 3
 • 350 EUR /luna

  chirie apartament la casă, pentru birouri, Central – zona Primărie

  Arad, Centru

  Agentia Arad-Realestate va propune pentru inchiriere, spațiu de birouri în apartament la casă, la parter, situate în Centru - zona Primăriei. Apartamentul este nemobilat, amenajat frumos, amenajată cu parchet din lemn în camere, gresie si faianta în baie și... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie parter
 • 130 EUR /luna

  Garsoniera de inchiriat, Arad zona Micalaca

  Arad, Micalaca [chriegarsonieraarad22]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere garsoniera confort 1, etaj 4, bloc linistit, cartierul Micalaca zona Piata soarelui aproape de mijloacele de transport in comun si de Facultatea Aurel Vlaicu. Garsoniera este zugravita proaspat și amenajată cu gresie, faianta, parchet laminat în... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 4
 • 25000 EUR

  Apartament la casa, curte comuna. Zona Intim

  Arad, Intim [ApCpig21]

  Agentia Arad-Realestate va propune la vânzare apartament în casă la curte comună, format din cameră cu geamuri spre stradă, bucatarie, baie și hol. Apartamentul este amenajat cu parchet din lemn în cameră, are pardosea din gresie, faianță în baie și bucătărie, geamuri... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie parter
 • 350 EUR /luna

  Apartament nou de inchiriat in Arad - cartierul rezidential Adora Park

  Arad, Adora Park [chiriiAdoraParkArad22]

  Agentia Arad-Realestate va ofera pentru inchiriere un apartament de 2 camere, situat in Cartierul Rezidential Adora Park2 zona Cocorilor. Apartamentul de inchiriat este în bloc nou, construcție 2022. Cartierul Rezidential Adora Park este poziționat foarte... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 180 EUR /luna

  chirie apartament 1 camera, Central

  Arad, Centru [tribunal]

  Agentia noastra ofera pentru inchiriere apartament cu 1 camera, zona Centru ( aproape de Primaria Municipiului Arad). Apartamentul este la etajul 2, format din camera, bucătărie, baie, antreu, debara; Total decomandat, confort 1, in suprafaţa de 49 mp. Amenajat deosebit de... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 2
 • 400 EUR /luna

  Birouri de inchiriat in apartament de 3 camere la casa, Central Arad

  Arad, Centru [Chiriebirou22]

  Va oferim spre inchiriere un apartament de 3 camere cu 2 bai la casa. Situat ultracentral in imediata apropiere a Teatrului de Stat "Ioan Slavici " Arad, la 5 minute de Primaria Arad, cu acces ușor spre toate direcțile orasului Aradului. Apartamentul are o suprafata utila de 105 mp si este... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 2Bai Etaj 1
 • 1000 EUR /luna

  Vila de inchiriat in Micalaca Arad

  Arad, Micalaca [chirie-casa-arad22]

  Inchiriez casa noua in Gradiste constructie 2013 mobilata, utilata modern totul nou,compusa din: -Parter:living,loc de luat masa,bucatarie,camara si baie de serviciu. -Etaj:1 dormitor copii cu dressing si balcon,1 dormitor matrimonial cu dressing,baie si balcon,1 camera birou cu balcon si... detalii »

  4Camere 1Bucatarii 2Bai
 • 180 euro EUR /luna

  Chirie 2 camere, zona Vlaicu - Sega

  Arad, Sega [Vlaicumona21]

  Apartament de inchiriat cu 2 camere, în Vlaicu zona Șega. Apartamentul este mobilat și se închiriază cu electrocasnice. Este amenajat cu parchet din lemn masiv in camere, are usa metalica la intrare in apartament, gresie si faianta in baie, bucatarie si hol. La inchirierea acestui... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 52000 EUR

  Apartament de vanzare cu 2 camere, in cartierul Aurel Vlaicu Arad

  Arad, Aurel Vlaicu [apartament-Vlaicu22]

  Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate, in suprafata de 63 mp ( suprafata utila : 58 mp ). Apartamentul de vanzare se afla in cartierul Aurel Vlaicu Arad Este situat la etajul 4 din intr-un bloc de 10 etaje. Apartamentul ce se vinde este spatios, cu un hol mare la intrare, este bine... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 250 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere - zona Podgoria Arad

  Arad, Podgoria [podgoria]

  Inchiriez apartament 2 camere ,zona Podgoria ,situat la etajul 3 format din: bucătărie, dormitor, living, baie, 2 holuri.,avand o suprafata de 75mp. Apartamentul este semidecomandat,amenajat cu parchet de lemn in camere ;Gresie in hol, gresie şi faianţă în baie şi bucătărie; Geamuri... detalii »

  2Camere 1Baie Etaj 3
 • 54.500 EUR

  Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate, zona Vlaicu Arad

  Arad, Aurel Vlaicu [apartament2camereVlaicu]

  Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate, zona Vlaicu Arad. Apartamentul este decomandat in suprafata de 63 mp compus din 2 camere, bucatarie, camara de alimente, sas, antreu, baie, debara si balcon. Apartamentul este amenajat, are geamuri termopane cu tamplarie pvc, balconul este inchis in... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 6
 • 58000 EUR

  de vanzare apartament 2 camere Central Arad

  Arad, Centru [apartament2camereArad22]

  De vanzare apartament de 2 camere Central Arad Apartament la bloc din caramida, format din 2 camere cu balcon deschis, baie, bucătăria; confort 1, decomandat, in suprafaţa de 65 mp. Îmbunătăţiri şi dotări : Parchet din lemn masiv în sufragerie (se poate reconditiona) , are gresie şi... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 2
 • 36900 EUR

  Vanzare apartament 2 camere, zona Fortuna - Vlaicu Arad

  Arad, Fortuna [2Fortuna21]

  Apartament la bloc, format din 2 camere, bucătărie, dormitor, sufragerie, baie, 2 holuri; semidecomandat, in suprafaţa de 55 mp. Îmbunătăţiri şi dotări : parchet din lemn în camere, parchet laminat în holul de la intrare şi bucătărie; gresie în baie, faianţă în bucătărie şi... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 10