• 1.7 EUR /mp

  Teren cu Vita de Vie pe rod, zona Dealul Pancotei judetul Arad

  Pancota, Zona industriala [Vita-de-Vie21]

  Vând 2 ha vie + teren 600 mp, împrejmuit, pretabil pentru construire casa de vacanță! Terenul este situat pe Dealul Pâncotei, în zonă viticolă într-o continuă dezvoltare! Locația are următoarele legături și facilități: - 700 m de localitate, cu acces pe drum pietruit - 1,5 km... detalii »

 • 250 EUR /luna

  Inchiriere spatiu cu o camera pentru birou, zona Centrala in Arad

  Arad, Centru [cSpBCata18]

  Agenția Arad-Realestate vă oferă pentru închiriere, spațiu pentru birouri în apartament la casă, situat Central. Apartamentul este compus dintr-o cameră spațioasă, cu mansardă în interior, hol de primire – tip secretariat și grup sanitar. Spațiul... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie parter
 • 30900 EUR

  Garsoniera de vanzare, zona Micalaca Arad

  Arad, Micalaca [cGMstep18]

  Agentia noastra va ofera spre vanzare o garsonieră confort 1, situată în Micalaca (zona Miorița). Garsoniera este amenajata, mobilată frumos, utilată cu electrocasnice, la baie este dotată cu boiler pentru rapiditatea utilizării apei calde, garsoniera are balconul open space si inchis in... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 4
 • 220 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, zona Centru - Piata Mica

  Arad, Centru [c2Crob19]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere apartament 2 camere, decomandat, situat in imediata apropiere a Pietei Mihai Viteazul si spitalului Municipal Apartamentul este renovat total, imbunatatit cu geamuri termopan, parchet laminat, gresie si faianta noi, usi interior MDF, usa metalica... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 2
 • 100000 EUR

  Casa Noua, la rosu, in Vladimirescu - Arad

  Vladimirescu, Centru [CasaNouaVladimirescu23]

  Cas Noua in Vladimirescu. casa la curte , 5 camere, 3 bai, 2 bucatarii, pivnita, camara, debara, garaj la demisol. Utilitati: Curent trifazic racordata la retea de apa curenta si canalizare. Suprafata construita: _- Suprafata utila: _- mp. Suprafata teren : _ mp. Detalii la : 0790 538 010 detalii »

  5Camere 2Bucatarii 1Baie
 • 72000 EUR

  Apartament de inchiriat 2 camere in bloc nou Bermo Kaufland

  Arad, aRED zona Kaufland [c2bermo20]

  Oferim spre vânzare un apartament de 2 camera in zona ARED Kauflan - ansamblul Bermo Residence. Apartamentul se vinde mobilat si utilat cu electrocasnice; confortul termic este asigurat de centrala proprie pe gaz si aer conditionat. Apartamentul este format din 2 dormitoare decomandate,... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 5
 • 52000 EUR

  Apartament 2 camere la parter cu acces direct din strada, zona Fortuna Arad

  Arad, Aurel Vlaicu [apartamentfortuna23]

  Agentia imobiliara Arad-Realestate ofera un apartament de vanzare cu 2 camere situat la parte cu acces direct din strada in Arad zona Fortuna. Apartamentul de vânzare este amenajat ca si cabinet medical, dar se preteaza si pentru alte activitati comerciale sau de locuit. Apartamentul este format... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie parter
 • 49900 EUR

  Apartament de 3 camere in Arad Cartierul Aurel Vlaicu - Piata Fortuna

  Arad, Fortuna [apartament3vlaicu22]

  Agenția Arad-Realestate va ofera pentru vânzare un apartament de 3 camere semidecomanda la etajul 4 in Cartierul Aurel Vlaicu zona Piata Fortuna Arad. Apartamentul se poate vinde mobilat si dotat cu electrocasnice. Apartamentul ce se vinde este amenajat cu parchet laminat în sufragerie iar... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 100 EUR /luna

  Garsoniera cf.3 de inchiriat, zona Fortuna

  Arad, Aurel Vlaicu [Garsoniereieftine23]

  Oferim spre închiriere garsonieră confort 3 în suprafață de 17mp ( cameră și baie). Garsoniera este in zona Vlaicu – Fortuna si are ca vecinatati : Piata Agroalimentara Fortuna Arad, Galleria Mall; Penny Market; Service auto Verbiță; Școli - Grădinițe -Farmacii; foarte aproape de... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 2
 • 130 EUR /luna

  Garsoniera de inchiriat la parter, zona 6 Vanatori

  Arad, 6 Vanatori [CG6vanatoriP20]

  Agentia Arad-Realestate ofera garsoniera de inchiriat unei persoane singure sau unui cuplu fara copii si fara animale de companie, zona 6 Vânători, foarte aproape de Complexul Comercial Atrium Mall Arad. Garsoniera este renovata total, modernizata, mobilata si utilata complet, amenajata cu... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie parter
 • 64500 EUR

  Vânzare Apartament 3 camere, zona Alfa

  Arad, Alfa [3ALFA21]

  Apartamentul este format din 3 camere, decomandate, baie, bucatarie (partial mobilate si utilate). Pentru mai multe informatii, telefon : 0790 538 010 detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 60000 EUR

  Casa de vanzare in localitatea Pecica, judetul Arad

  Pecica, Centru [casaPecica]

  Casa individuala, compusa din 3 camere, bucatarie, camara de alimente, antreu, baie si wc de servici. Casa ce se vinde se afla in localitatea Pecica la 20 km de municipiul Arad. Casa este amenajata cu parchet laminat in camere si antreu; baia este cu cada de dusi si amenajata... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie
 • 25000 EUR

  Apartament la casa, curte comuna. Zona Intim

  Arad, Intim [ApCpig21]

  Agentia Arad-Realestate va propune la vânzare apartament în casă la curte comună, format din cameră cu geamuri spre stradă, bucatarie, baie și hol. Apartamentul este amenajat cu parchet din lemn în cameră, are pardosea din gresie, faianță în baie și bucătărie, geamuri... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie parter
 • 25500 EUR

  Garsonieră confort 2, zona Vlaicu

  Arad, Aurel Vlaicu [garsoniereArad23]

  Va oferim spre vanzare garsonieră confort 2, amenajata în suprafață de 33mp ( cameră,baie și chicinetă). Garsoniera se vinde amenajată și este dotată cu geam termopan cu tâmplărie pvc, are ușă metalică la intrare, pereții sunt izolați la interior cu poliestiren, parchet laminat... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 2
 • 300 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere + loc de parcare, zona Vlaicu aRed - UTA

  Arad, aRED zona UTA [chirie2aredUTA22]

  Agentia noastra vă oferă spre închiriere un apartament de două camere + loc de parcare în zona Vlaicu in Ansamblul Rezidential aRed UTA in imediata apropiere a stadionului „Francisc Neuman” foarte aproape de Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, Centrul Comercial Atrium Mall si... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 2
 • 250 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere cu central termica proprie, zona Vlaicu Fortuna Arad

  Arad, Fortuna [C2VLAICURODI21]

  Apartament 2 camere de inchiriat, zona Vlaicu. Apartamentul ce se inchiriaza este dotat cu centrala termica propriecompus din living,dormitor,bucatarie,baie; in suprafata de 86mp. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat, este amenajat frumos si cu bun gust, utilat cu electrocasnice si este... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 2
 • 200 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere - zona Podgoria Arad

  Arad, Podgoria [podgoria]

  Agentia Arad-Realestate va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere decomandate, Apartamentul ce se inchiriaza este Central in zona Podgoria langa Compania de Apa Arad o zona cu mult spatiu verde in jur. Apartamentul se afla situat la etajul 3 in bloc cu 4 etaje. Apartamentul este... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 3
 • 36900 EUR

  Vanzare apartament 2 camere, zona Fortuna - Vlaicu Arad

  Arad, Fortuna [2Fortuna21]

  Apartament la bloc, format din 2 camere, bucătărie, dormitor, sufragerie, baie, 2 holuri; semidecomandat, in suprafaţa de 55 mp. Îmbunătăţiri şi dotări : parchet din lemn în camere, parchet laminat în holul de la intrare şi bucătărie; gresie în baie, faianţă în bucătărie şi... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 10
 • 300 EUR /luna

  Apartament de inchiriat si loc de parcare, zona Micalaca aproape de Facultatea ”Aurel Vlaicu”

  Arad, Micalaca 300 [Chirie3CamereMicalaca23]

  Agentia Arad-Realestate va ofera un Apartament de inchiriat si loc de parcare, zona Micalaca aproape de Facultatea ”Aurel Vlaicu” Arad, in imediata apropiere a Malul Muresului - Splaiul General Ghe. Magheru si Supermarket SUPECO, cu mijloace de transport in comun aproape, acces usor... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 2Bai Etaj 1
 • 200 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, zona Intim-Kaufland

  Arad, Intim [poc19]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere un apartament 2 camere, frumos, fara balcon, situat in imediata apropiere a supermarket-urilor Kaufland, Lidl, la cinci minute de Podgoria sau de Spitalul Judetean. Apartamentul este total renovat, amenajat cu parchet laminat de calitate, gresie si... detalii »

  Etaj 2