• 120 EUR /luna

  Garsoniera de inchiriat in Arad, zona UTA

  Arad, UTA [ChirieGarsoniera23]

  Agentia noastra ofera la inchiriere garsoniera confort 2, situata in zona UTA - Calea Aurel Vlaicu. Garsoniera se afla foarte aproape de mijloacele de transport in comun, supermarket-uri si cu acces usor spre toate zonele Aradului. Garsoniera ce se inchiriaza este intr-un bloc linistit si... detalii »

  1Camera 1Baie Etaj 2
 • 250 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, zona Piata Mihai Viteazul

  Arad, Centru [c2dnoi19]

  Agentia Arad-Realestate ofera spre inchiriere unei persoane singure sau unui familii tinere, fara copii, un apartament de 2 camere, decomandat, situat in zona pietei Mihai Viteazul, in imediata apropiere a spitalului judetean, municipal, a supermarket-urilor Kaufland, Lidl, etc. Apartamentul este... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 3
 • 30900 EUR

  Garsoniera de vanzare, zona Micalaca Arad

  Arad, Micalaca [cGMstep18]

  Agentia noastra va ofera spre vanzare o garsonieră confort 1, situată în Micalaca (zona Miorița). Garsoniera este amenajata, mobilată frumos, utilată cu electrocasnice, la baie este dotată cu boiler pentru rapiditatea utilizării apei calde, garsoniera are balconul open space si inchis in... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 4
 • 150 EUR /luna

  chirie garsoniera, zona Micalaca – P-ța Soarelui

  Arad, Micalaca [chiriegarsoniera18]

  Agentia noastra va ofera spre inchiriere garsonieră confort 1, renovata, situată în Micalaca (zona P-ța Soarelui). Garsoniera este amenajata si dotată cu parchet laminat în cameră, gresie și faianță în baie și bucătărie, ușa de inrare metalică-antiefracție, are balconul... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 4
 • 69600 EUR

  Apartament de vanzare 2 camere in bloc nou Bermo Kaufland

  Arad, aRED zona Kaufland [c2bermo20]

  Oferim spre vânzare un apartament de 2 camera in zona ARED Kauflan - ansamblul Bermo Residence. Apartamentul se vinde mobilat si utilat cu electrocasnice; confortul termic este asigurat de centrala proprie pe gaz si aer conditionat. Apartamentul este format din 2 dormitoare decomandate,... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 5
 • 49900 EUR

  Apartament de 3 camere in Arad Cartierul Aurel Vlaicu - Piata Fortuna

  Arad, Fortuna [apartament3vlaicu22]

  Agenția Arad-Realestate va ofera pentru vânzare un apartament de 3 camere semidecomanda la etajul 4 in Cartierul Aurel Vlaicu zona Piata Fortuna Arad. Apartamentul se poate vinde mobilat si dotat cu electrocasnice. Apartamentul ce se vinde este amenajat cu parchet laminat în sufragerie iar... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 100 EUR /luna

  Garsoniera cf.3 de inchiriat, zona Fortuna

  Arad, Aurel Vlaicu [Garsoniereieftine23]

  Oferim spre închiriere garsonieră confort 3 în suprafață de 17mp ( cameră și baie). Garsoniera este in zona Vlaicu – Fortuna si are ca vecinatati : Piata Agroalimentara Fortuna Arad, Galleria Mall; Penny Market; Service auto Verbiță; Școli - Grădinițe -Farmacii; foarte aproape de... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 2
 • 300 EUR /luna

  Chirie 2 camere, Bermo Rezidence

  Arad, aRED zona Kaufland [Bermo20]

  Agentia noastra va ofer pentru inchiriere apartament de 2 camera in ansamblul Bermo Residence, zona Kaufland - Intim. Apartamentul este amenajat modern. Format din 2 dormitoare decomandate, bucataria open space, baie cu cabina de dus, terasa mare cu acces din bucatarie si din dormitor. Confortul... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 400 EUR /luna

  Apartament de inchiriat cu loc de parcare in Ansamblul Rezidential aRED UTA

  Arad, aRED zona UTA [ChirieAREDUTA22]

  Agentia Arad-Realestate va oferta spre inchiriere un apartament amenajat modern, total decomandat, foarte spatios, format din hol mare in forma de L cu 2 bai, bucatarie semideschisa cu livingul, 2 dormitoare ( unul cu pat matrimonial si unu dormitor pentru copii). ... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 2Bai Etaj 6
 • 60000 EUR

  Casa de vanzare in localitatea Pecica, judetul Arad

  Pecica, Centru [casaPecica]

  Casa individuala, compusa din 3 camere, bucatarie, camara de alimente, antreu, baie si wc de servici. Casa ce se vinde se afla in localitatea Pecica la 20 km de municipiul Arad. Casa este amenajata cu parchet laminat in camere si antreu; baia este cu cada de dusi si amenajata... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie
 • 150 EUR /luna

  chirie garsoniera, Micalaca 200

  Arad, Micalaca [cgmzoli17]

  Agentia Arad-Realestate va propune pentru inchiriere, garsoniera în Cartierul Micălaca - zona P-ța Soarelui. Garsoniera este renovata total, mobilata cu mobila de tineret și amenajată cu parchet laminat în cameră, gresie si faianta în baie și bucătărie, balcon închis cu... detalii »

  1Camera Etaj 3
 • 25500 EUR

  Garsonieră confort 2, zona Vlaicu

  Arad, Aurel Vlaicu [garsoniereArad23]

  Va oferim spre vanzare garsonieră confort 2, amenajata în suprafață de 33mp ( cameră,baie și chicinetă). Garsoniera se vinde amenajată și este dotată cu geam termopan cu tâmplărie pvc, are ușă metalică la intrare, pereții sunt izolați la interior cu poliestiren, parchet laminat... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 2
 • 36900 EUR

  Apartament la casa in curte comuna, Arad zona Parneava

  Arad, Parneava [CurteComunaArad]

  Agentia Arad-Realestate va ofera spre vanzare in exclusuvitate un apartament la casa in curte comuna cu inca 5 vecini. Apartamentul la casa ce se vinde se afla situat in cartierul Parneava - Arad, zona Politiei Rutiere cu acces usor spre centrul Aradului sau spre Aeroport si Autostrada A1. Se... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie parter
 • 25000 EUR

  Apartament la casa, curte comuna. Zona Intim

  Arad, Intim [ApCpig21]

  Agentia Arad-Realestate va propune la vânzare apartament în casă la curte comună, format din cameră cu geamuri spre stradă, bucatarie, baie și hol. Apartamentul este amenajat cu parchet din lemn în cameră, are pardosea din gresie, faianță în baie și bucătărie, geamuri... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie parter
 • 58000 EUR

  de vanzare apartament 2 camere Central Arad

  Arad, Centru [apartament2camereArad22]

  De vanzare apartament de 2 camere Central Arad Apartament la bloc din caramida, format din 2 camere cu balcon deschis, baie, bucătăria; confort 1, decomandat, in suprafaţa de 65 mp. Îmbunătăţiri şi dotări : Parchet din lemn masiv în sufragerie (se poate reconditiona) , are gresie şi... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 2