• 36900 EUR

  Apartament la casa in curte comuna, Arad zona Parneava

  Arad, Parneava [CurteComunaArad]

  Agentia Arad-Realestate va ofera spre vanzare in exclusuvitate un apartament la casa in curte comuna cu inca 5 vecini. Apartamentul la casa ce se vinde se afla situat in cartierul Parneava - Arad, zona Politiei Rutiere cu acces usor spre centrul Aradului sau spre Aeroport si Autostrada A1. Se... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie parter
 • 25000 EUR

  Apartament la casa, curte comuna. Zona Intim

  Arad, Intim [ApCpig21]

  Agentia Arad-Realestate va propune la vânzare apartament în casă la curte comună, format din cameră cu geamuri spre stradă, bucatarie, baie și hol. Apartamentul este amenajat cu parchet din lemn în cameră, are pardosea din gresie, faianță în baie și bucătărie, geamuri... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie parter
 • 118000 EUR

  Apartament la casa, zona Centru ( comision 0% )

  Arad, Centru [ comision 0%]

  Arad-Realestate va propune spre vanzare cu comision 0%, apartament in casa, foarte mare si spatios. Apartamentul este format din 3 camere, bucatarie, camara alimente, baie, antreu, wc serviciu; in componenta imobilului se afla: - un demisol cu acces direct din strada, utilizat ca... detalii »

  3Camere 2Bucatarii 2Bai
 • 33 000 EUR

  Apartament in casa la curte comuna, zona Parneava Arad

  Arad, Parneava [apartamentlacurte23]

  Agentia imobiliara Arad-Realestate va ofera pentru vanzarev un apartament 2 camere, la casa in curte comuna. Aranjat cu geamuri termopan, parchet laminat, usi interior MDF, usa termopan la intrare, aragz, combina frigorifica, masina spalat, TV LCD, mobila la comanda, dormitor cu pat matrimonial cu... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie parter
 • 44500 EUR

  Apartament la casa, 2 camere, Zona Centru

  Arad, Centru [A2C20]

  Va propunem la vanzare apartament la casa situat in zona Centrului Istoric al Municipiului Arad. Apartamentul de 2 camere in suprafata de 70mp, este compus din : dormitor, living open space, bucătărie, baie si curte comuna cu acces auto. Apartament ce se vinde este amenajat dotat cu centrala... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie parter