• 45000 EUR

  apartament 1 camera si loc de parcare, Ansamblul Rezidential ARED UTA Arad

  Arad, aRED zona UTA [1AREDUTA20]

  Vă oferim la vânzare un apartament foarte frumos, situat în ansamblul rezidential aRED - UTA, o zona foarte linistita, prevazuta cu supraveghiere video si paza, acces auto în zona rezidențială doar cu card de acces. Apartamentul este amenajat complet, dotat cu instalatii sanitare noi,... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 6
 • 37000 EUR

  Apartament 1 camera, zona Grădiște ( comision 0% )

  Arad, Gradiste [Demisolgradiste20]

  Agentia imobiliara Arad-Realestate va propune spre vanzare cu comision 0% apartament 1 camera, spatios, in bloc de apartamente, construit in anul 2012. Apartamentul are 60 mp. si este compus din o camera cu vedere spre curte, bucatarie foarte mare open space cu vedere spre strada, hol intrare și... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie demisol
 • 30000 EUR

  Garsoniera confort 1 de vanzare, zona Micalaca 500

  Arad, Micalaca 500 [GM50021]

  Agentia Arad-Realestate ofera garsoniera de vânzare, zona Micalaca 500, foarte aproape de Universitatea !Aurel Vlaicu! Arad și Parcul Regina Maria. Garsoniera este renovata si amenajata cu parchet laminat in camera, gresie si faianta in baie si bucatarie. pereti gletuiti si zugraviti cu lavabil,... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 2
 • 24500 EUR

  Garsoniera de vanzare mobilata si utilata, zona Micalaca 700

  Arad, Micalaca 700 [GM70021]

  Oferim spre vanzare garsoniera in zona Micalaca in imediata apropiere a Parcului Regina Maria ( Orizont ). Garsoniera este amenajata cu gresie, faianta, parchet laminat, geamuri termopan cu tamplarie pvc si usa metalica la intrare in garsoniera. Garsoniera se vinde complet mobilata si utilata cu... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 4
 • 36.500 EUR

  Apartament de vanzare cu 2 camere, zona Gradiste

  Arad, Gradiste [2Gradiste21]

  Agenția Arad-Realestate vă propune în exclusivitate apartament cu 2 camere de vânzare în Arad zona Gradiste, la 5 minute de Podgoria, cu mijloace de transport în comun, școală, grădiniță, magazine. Apartamentul este amenajat cu parchet laminat în camere, are uși de interior din MDF,... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 42000 EUR

  4 camere, Micalaca

  Arad, Micalaca

  Apartament la bloc, format din 4 camere, 2 băi, bucătărie, cămară de alimente, vestibul, hol de trecere 3 debarale; confort 1, decomandat, in suprafaţa de 94 mp. Apartamentul este fără îmbunătăţiri, cu dotări modeste, parchet din lemn masiv de stejar, gresie şi faianţă în băi... detalii »

  parter
 • 32000 EUR

  Garsoniera de vânzare, zona Vlaicu Arad

  Arad, Aurel Vlaicu [GarsonieraVlaicu21]

  Garsoniera, confort 1 in suprafata de 37 mp la etajul 2. Garsoniera este dotata cu centrala termica proprie pe gaz ”Motan” Renovata si amenajata cu gresie, faianta, geamuri de termopan cu tamplarie PVC, balcon inchis si izolat, usa intrare metalica anti efractie, usi interioae tip MDF,... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 2
 • 52000 EUR

  Apartament 3 camere cu Centrala Termica proprie, zona Vlaicu - Lebada

  Arad, Aurel Vlaicu [Vlaicu321]

  Apartament de vanzare cu 3 camere, decomandat in Cartierul Aurel Vlaicu zona Lebada Arad. Apartamentul este dotat cu centrala Termica proprie pe gaz Este amenajat cu parchet laminat în camere, gresie si faianţă în holuri, baie şi bucătărie, pereţi sunt gletuiţi şi zugrăviţi cu... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 9
 • 56000 EUR

  Apartament de 2 camere și cu garaj de vanzare in Arad zona Podgoria

  Arad, Podgoria [2C20]

  Apartament cu garaj complet mobilat și utilat de vânzare într-o zonă Centrală și totuși liniștită plină de spațiu verde, foarte aproape de Parcul Pădurice, Școala Gimnazială nr. 5, cu magazine în apropiere și mijloace de transport în comun. Apartamentul se vinde mobilat.... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 2