• 37500 EUR

  2 camere, Central-zona Podgoria

  Arad, Podgoria

  Apartament la bloc, format din 2 camere, balcon (deschis la sufragerie), baie, bucătăria tip "open-space'" impreuna cu holul; confort 1, decomandat, in suprafaţa de 65 mp. Îmbunătăţiri şi dotări : Parchet laminat în sufragerie, mocheta in dormitor; Gresie in hol, gresie şi faianţă... detalii »

  Etaj 5
 • 20000 EUR

  2 camere, Vlaicu - Fortuna

  Arad, Fortuna [2Fortuna vandut]

  Apartament la bloc, format din 2 camere, bucătărie, dormitor, sufragerie, baie, 2 holuri; semidecomandat, in suprafaţa de 55 mp. Îmbunătăţiri şi dotări : parchet din lemn în camere, parchet laminat în holul de la intrare şi bucătărie; gresie în baie, faianţă în bucătărie şi... detalii »

  parter
 • 16.500 EUR

  Garsoniera cf.1, Gai

  Arad, Gai

  Garsoniera, confort 1 in suprafata de 37 mp la etajul 4. Renovata si amenajata cu gresie, faianta, geamuri de termopan cu tamplarie PVC, balcon inchis si izolat cu poliester expandat, usa intrare metalica anti efractie, usi interioae tip MDF, mocheta in camera, contorizata. Garsoniera se poate... detalii »

  1Camera Etaj 4
 • 37500 EUR

  3 camere, Micalaca

  Arad, Micalaca

  Apartament de 3 camere, bucătărie, baie, wc serviciu, antreu, pasaj, camara alimente, balcon. Confort 1, semidecomandat, in suprafaţa de 103 mp, la etajul 4. Îmbunătăţiri şi dotări: Parchet laminat în camere; gresie si faianţă în holuri, baie şi bucătărie; pereţi gletuiţi şi... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 2Bai Etaj 4