• 30900 EUR

  Garsoniera de vanzare, zona Micalaca Arad

  Arad, Micalaca [cGMstep18]

  Agentia noastra va ofera spre vanzare o garsonieră confort 1, situată în Micalaca (zona Miorița). Garsoniera este amenajata, mobilată frumos, utilată cu electrocasnice, la baie este dotată cu boiler pentru rapiditatea utilizării apei calde, garsoniera are balconul open space si inchis in... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 4
 • 69600 EUR

  Apartament de vanzare 2 camere in bloc nou Bermo Kaufland

  Arad, aRED zona Kaufland [c2bermo20]

  Oferim spre vânzare un apartament de 2 camera in zona ARED Kauflan - ansamblul Bermo Residence. Apartamentul se vinde mobilat si utilat cu electrocasnice; confortul termic este asigurat de centrala proprie pe gaz si aer conditionat. Apartamentul este format din 2 dormitoare decomandate,... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 5
 • 49900 EUR

  Apartament de 3 camere in Arad Cartierul Aurel Vlaicu - Piata Fortuna

  Arad, Fortuna [apartament3vlaicu22]

  Agenția Arad-Realestate va ofera pentru vânzare un apartament de 3 camere semidecomanda la etajul 4 in Cartierul Aurel Vlaicu zona Piata Fortuna Arad. Apartamentul se poate vinde mobilat si dotat cu electrocasnice. Apartamentul ce se vinde este amenajat cu parchet laminat în sufragerie iar... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 25500 EUR

  Garsonieră confort 2, zona Vlaicu

  Arad, Aurel Vlaicu [garsoniereArad23]

  Va oferim spre vanzare garsonieră confort 2, amenajata în suprafață de 33mp ( cameră,baie și chicinetă). Garsoniera se vinde amenajată și este dotată cu geam termopan cu tâmplărie pvc, are ușă metalică la intrare, pereții sunt izolați la interior cu poliestiren, parchet laminat... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 2
 • 64500 EUR

  Vânzare Apartament 3 camere, zona Alfa

  Arad, Alfa [3ALFA21]

  Apartamentul este format din 3 camere, decomandate, baie, bucatarie (partial mobilate si utilate). Pentru mai multe informatii, telefon : 0790 538 010 detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 58000 EUR

  de vanzare apartament 2 camere Central Arad

  Arad, Centru [apartament2camereArad22]

  De vanzare apartament de 2 camere Central Arad Apartament la bloc din caramida, format din 2 camere cu balcon deschis, baie, bucătăria; confort 1, decomandat, in suprafaţa de 65 mp. Îmbunătăţiri şi dotări : Parchet din lemn masiv în sufragerie (se poate reconditiona) , are gresie şi... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 2
 • 36900 EUR

  Vanzare apartament 2 camere, zona Fortuna - Vlaicu Arad

  Arad, Fortuna [2Fortuna21]

  Apartament la bloc, format din 2 camere, bucătărie, dormitor, sufragerie, baie, 2 holuri; semidecomandat, in suprafaţa de 55 mp. Îmbunătăţiri şi dotări : parchet din lemn în camere, parchet laminat în holul de la intrare şi bucătărie; gresie în baie, faianţă în bucătărie şi... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 10
 • 29500 EUR

  Chirie garsoniera confort 1 , langa Facultatea Vasile Goldis

  Arad, Confectii [ccog21]

  Agentia Arad-Realestate va ofera spre vânzare garsonieră confort 1, renovata total, în zona Confecții (vis-a-vis de Campusul Universitar ”Vasile Goldiș). Garsoniera se vinde mobilată cu mobila de tineret și utilată cu electrocasnice (TV LCD, aparat aer conditionat, mașină de spălat... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 2
 • 40500 EUR

  Chirie 2 camere, dotat cu centrala termica, Zona Micalaca 500

  Arad, Micalaca 500 [2M700DA19]

  Agenția Arad-Realestate vă propune spre vânzare apartament de 2 camere, dotat cu centrala termica proprie. Apartamentul se inchiriaza mobilat cu mobila de tineret si utilat cu electrocasnice ( combina frigorifica, aragaz, cuptor cu microunde, televizor, masina de spalat haine,... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 59900 EUR

  Apartament 2 camere, cu centrala termica proprie, zona Micalaca -Miorita

  Arad, Micalaca [c2Mbiz19]

  Agentia Arad-Realestate va propune la vanzare un apartament de 2 camere deosebit de frumos, cu un spațiu primitor ideal pentru o familie tânără. Apartamentul este amenajat, dotat cu centrala termica proprie; Mobilierul are un design deosebit de plăcut, este din lemn masiv si confecționat... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 2
 • 41500 EUR

  Apartament de vânzare, cu centrala termică proprie

  Arad, Confectii [V2Costefan18]

  Apartament de vânzare 2 camere, etaj intermediar, deosebit de frumos, cu amenajări și dotări de calitate superioară. Apartamentul se vinde mobilat complet (mobilier de tineret) și utilat cu electrocasnice (mașină de spălat rufe, combină frigorifică, aragaz, hotă), centrală termică... detalii »

  1Bucatarie 1Baie Etaj 3
 • 55000 EUR

  Vanzare Apartament 3 camere, cu Centrală Termică Proprie

  Arad, Confectii [c3Cgaf21]

  Agenția Arad-Realestate oferă spre vânzare apartament de 3 camere, 2 bai, 2 balcoane, bucătărie mare openspace, total decomandat, in zona Confectii, langa Campusul Universitar " Vasile Goldis" din Arad. Apartamentul se vinde complet mobilat si dotat cu electrocasnice. Apartamentul este... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 2Bai Etaj 4
 • 48000 EUR

  Apartament 2 camere, zona Podgoria - Kaufland

  Arad, Intim [c2cmarian17]

  Agentia noastra va ofera pentru vanzare apartament 2 camere, decomandat, fara balcon, amenajat frumos cu geamuri termopan, parchet laminat, usa metalica antiefractie la intrare, gresie si faianta model nou. Apartamentul se vinde mobilat cu mobila, utilat cu aparat aer conditionat, router wi-fi,... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 2
 • 58000 EUR

  Apartament de vânzare cu 3 camere din 4

  Arad, Micalaca [dan2017]

  Agenția noastră vă propune un apartament de vânzare de 4 camere, modernizat și modificat în 3 camere; livingul este extis, bucătăria este mare, are 2 băi, hol mare, dresing, balcon și boxă. Apartamentul este poziționat spre soare, este foarte luminos și călduros; Zonă excelentă cu... detalii »

  3Camere 2Bai Etaj 4
 • 52000 EUR

  Apartament de vanzare, Micalaca 300

  Arad, Micalaca 300 [apartament-de-vanzare-arad]

  Agenția Arad-Realestate vă oferă pentru vânzare apartament de 2 camere, decomandat în Micalaca 300. Zona foarte linistita, langa malul Muresului, aproape de Universitatea “Aurel Vlaicu” Apartamentul este proaspăt zugrăvit, amenajat cu parchet laminat în sufragerie, mochetă în... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 47800 EUR

  Apartament 2 camere la parter cu acces direct din strada, zona Fortuna Arad

  Arad, Aurel Vlaicu [apartamentfortuna23]

  Agentia imobiliara Arad-Realestate ofera un apartament de vanzare cu 2 camere situat la parte cu acces direct din strada in Arad zona Fortuna. Apartamentul de vânzare este amenajat ca si cabinet medical, dar se preteaza si pentru alte activitati comerciale sau de locuit. Apartamentul este format... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie parter
 • 46000 EUR

  Apartament 2 camere, Central - P-ța Mihai Viteazu

  Arad, Centru [c2PMV4dan16]

  Apartamentul de vânzare cu 2 camere, zona Piata Mihai Viteazu. Apartamentul se vinde mobilat si utilat, in prezent este inchiriat. Apartamentul este amenajat are pereţi gletuiti si zugrăviţi cu lavabil. Dotat cu parchet din lemn de fag în camere, gresie şi faianţă în baie si bucatarie;... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 28000 EUR

  Garsoniera de vanzare la parter, zona 6 Vanatori

  Arad, 6 Vanatori [CG6vanatoriP20]

  Agentia Arad-Realestate ofera garsoniera de vanzare, zona 6 Vânători, foarte aproape de Complexul Comercial Atrium Mall Arad. Garsoniera este renovata total, modernizata, mobilata si utilata complet, amenajata cu mochetă în camera, gresie si faianta in baie si bucatarie. pereti gletuiti si... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie parter
 • 30500 EUR

  Apartament de vânzare cu 1 camera, bloc constructie 2006

  Arad, Centru [1C20]

  Vă oferim la vânzare un apartament de 1 cameră foarte spațios și frumos, situat în apropiere de Centru. Apartamentul este amenajat complet, dotat cu instalatii sanitare noi, cronotermostat de ambient, senzori de fum, aparat aer conditionat, centrala termica proprie pe gaz, internet hi-fi,... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 2
 • 30000 EUR

  Garsoniera de vanzare, confort 1, Zona Miorita

  Arad, Micalaca [VGM20]

  Agentia Arad-Realestate ofera garsoniera de vânzare, zona Micalaca Miorița, foarte aproape de Universitatea !Aurel Vlaicu! Arad. Garsoniera este renovata si amenajata cu parchet laminat in camera, gresie si faianta in baie si bucatarie. pereti gletuiti si zugraviti cu lavabil, geam termopan cu... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 1