• 150 EUR /luna

  Apartament de inchiriat 1 camera cu Centrala Termica Proprie, zona Centrala Arad

  Arad, Parneava [Apartamentdeinchiriat22]

  Agentia Arad-Realestate va ofera spre închiriere unei persoane singure sau unui cuplu fără copii, apartament de 1 camera confort 2 ( cameră, hol, baie cu dușși bucătărie, fără balcon). Apartamentul ce se inchriaza este Central zona Piata Reconcilierii Arad, foarte aproape de... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 2
 • 250 EUR /luna

  Apartament de inchiriat cu 3 camere, zona Podgoria

  Arad, Centru [C3Plip21]

  Agentia Arad-Realestate ofera pentru inchiriere apartament de 3 camere, cu centrala termica proprie. Apartamentul se afla in Centru zona Podgoria, cu acces rapid in toate directile Aradului. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat cu electrocasnice. Amenajat cu geamuri termopane, gresie,... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 2
 • 250 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere + loc de parcare, zona Vlaicu aRed - UTA

  Arad, aRED zona UTA [chirie2aredUTA22]

  Vă oferă spre închiriere un apartament de două camere + loc de parcare în zona Vlaicu in Ansamblul Rezidential aRed UTA in imediata apropiere a stationului „Francisc Neuman” foarte aproape de Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, Centrul Comercial Atrium Mall si gara Arad, o zona... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 2
 • 180 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, zona Boul Rosu Arad

  Arad, Boul Rosu [c2Romanilor21]

  Agentia Arad-Realestate va ofera pentru inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat, situat la parter intr-un bloc din zona Boul Rosu - Calea Romanilor. Apartamentul ce se inchiriaza este amenajat cu gresie si faianta, usa metalica antiefractie la intrare, geamuri termopan, balcon... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie parter
 • 130 EUR /luna

  Chirie garsoniera confort 1, zona Lebada

  Arad, Aurel Vlaicu [CGRLEBP]

  Agentia Arad-Realestate va ofera spre inchiriere garsoniera confort I, semidecomandata, situată in zona Lebada. Garsoniera se inchiriaza mobilată cu canapea extensibilă, este amenajată cu parchet laminat în cameră, gresie si faianta în baie și bucătărie, usa metalica antiefractie,... detalii »

  1Camera Etaj 3
 • 170 EUR /luna

  Chirie 2 camere cu centrala termica proprie, zona Vlaicu

  Arad, Aurel Vlaicu [chirie-2-camere-Vlaicu22]

  Va oferim spre inchiriere apartament 2 camere cu centrala termica proprie pe gaz. Apartamentul ce se inchiriaza se afla in Cartierul Aurel Vlaicu zona Șega, bloc linistit cu spatii verzi in jur. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat complet cu electrocasnice, este contorizat integral, este... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 150 EUR /luna

  Chirie garsoniera confort 1, zona Intim-Piata Mihai Viteazul

  Arad, Intim [cgluc18]

  Agentia noastra ofera pentru inchiriere unei persoane singure sau unui cuplu fara copii si fara animale de companie garsoniera confort 1, decomandata, formata din hol, baie, bucatarie, camera, balcon. Garsoniera este amenajata cu parchet laminat, gresie, faianta, termopane, usa metalica la intrare,... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 4
 • 200 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, zona Centru-Revolutiei

  Arad, Centru [c2mia15]

  Inchiriez apartament 2 camere, semidecomandat, format din bucătărie, dormitor, living, baie, 2 holuri.Apartamentul este proaspat renovat si zugravit, amenajat cu parchet lemn în camere; gresie in hol, gresie şi faianţă în baie şi bucătărie; geamuri termopan cu tamplărie pvc, contorizat... detalii »

  2Camere Etaj 2
 • 200 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, Romanilor

  Arad, Romanilor [ROMADI21]

  Agenția Arad-Realestate va ofera spre închiriere un apartament frumos, decomandat, spatios, utilat cu tot confortul necesar pentru inchiriere, Apartamentul se inchiriaza mobilat si dotat cu electrocasnice; Apartamentul este amenajat in camere cu parchet laminat, are gresie și faianță în... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 7
 • 450 EUR /luna

  Chirie apartament 3 camere, zona Micalaca - Miorita

  Arad, Miorita [c43microd15]

  Inchiriez apartament 3 camere, deosebit, zona Miorita - Micalaca. Apartamentul este renovat, mobilat si utilat totul nou. Amenajat modern si cu gust. Apartamentul a fost modificat din 4 camere in 3 camere. Format din 2 dormitoare, sufragerie, bucatarie si loc de luat masa, 2 bai, 2 balcoane,... detalii »

  3Camere Etaj 5
 • 150 EUR /luna

  Garsoniera de inchiriat, Central zona Intim Arad

  Arad, Intim [C1IMOVI21]

  Va oferim la inchiriere apartament 1 camera, in zona Intim, foarte aproape de Piata Mihai Viteazu si vecinatatea spitalului Judetean Arad. Garsoniera se închiriaza mobilată și utilată cu electrocasnice, Garsoniera este amenajata frumos, cu un spatiu primitor si cu bun gust, este ideala de se... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 1
 • 350 EUR /luna

  Chirie 3 camere, zona Subcetate

  Arad, Subcetate

  Inchiriez apartament 3 camere, in zona rezidentiala in subcetate Format din 2 dormitoare, sufragerie, 2 bai, in suprafata de 115mp. Complet mobilat si utilat cu tot confortul Dotat cu centrala termica proprie, 3 aparate aer conditionat, masina de spalat si uscat rufe, 2 tv, etc), toate utilitatile... detalii »

  3Camere 2Bai Etaj 1
 • 230 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere cu central termica proprie, zona Vlaicu Fortuna Arad

  Arad, Fortuna [C2VLAICURODI21]

  Apartament 2 camere de inchiriat, zona Vlaicu. Apartamentul ce se inchiriaza este dotat cu centrala termica propriecompus din living,dormitor,bucatarie,baie; in suprafata de 86mp. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat, este amenajat frumos si cu bun gust, utilat cu electrocasnice si este... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 2
 • 280 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, zona Podgoria

  Arad, Podgoria [c2calin]

  Inchiriez apartament 2 camere, semidecomandat, deosebit de frumos, renovat recent, Dotat cu mobila moderna pentru tineret, amenajat cu parchet stejar, gresie, faianta, usi interioare noi, geamuri termopan cu tamplarie din lemn, 2 aparate aer conditionat, dotat cu frigider, aragaz, 2 televizoare... detalii »

  parter
 • 280 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, zona Podgoria

  Arad, Podgoria [c2calin]

  Inchiriez apartament 2 camere, semidecomandat, deosebit, renovat recent, mobila moderna, amenajat cu parchet stejar, gresie, faianta, usi interioare noi, balcon inchis, 2 aparate aer conditionat, dotat cu frigider, aragaz, 2 televizoare LED, masina spalat, aspirator, toate noi, internet, rds si... detalii »

  Etaj 2
 • 220 EUR /luna

  Apartament de inchiriat 2 camere, zona Micalaca - Miorita

  Arad, Micalaca [C2MRUS20]

  Apartament dotat cu centrala termica proprie. Apartamentul se închiriază mobilat în dormitor pat de 2 persoane cu saltea nouă, în sufragerie canapea extensibilă, bucătăria este mobilată și dotată cu electrocasnice; Apartamentu este amenajat cu gresie și faianță în baie și... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 300 EUR /luna

  Chirie apartament 1 camera, zona Ared-Kaufland

  Arad, aRED zona Kaufland [c1ARED20]

  Agenția Arad-Realestate vă oferă pentru închiriere apartament 1 camera, deosebit de frumos, spatios si foarte luminos situat in ansamblul rezidential aRED. Apartamentul se inchiriaza mobilat este amenajat modern cu mobilier confectionat la comanda. Apartamentul de închiriat este format din... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 9
 • 240 EUR /luna

  Apartament de inchiriat cu Centrala Termica si loc de parcare, Central Arad

  Arad, Centru [C2DANCC622]

  Oferim spre inchiriere apartament de 2 camere decomandat, fara balcon, situat la etajul 1 al unui bloc linistit, in imediata apropiere a Spitalului Municipal si a Pietei Mihai Viteazul. Apartamentul de inchiriat este dotat cu Centrala Termica proprie pe gaz, este amenajat cu geamuri termopan,... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 230 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere decomandat, zona Piata Mihai Viteazul

  Arad, Centru [C2DANBB20]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere un apartament 2 camere decomandat, fara balcon, situat la etajul intai al unui bloc linistit, in imediata apropiere a Spitalului Municipal si a Pietei Mihai Viteazul. Apartamentul de inchiriat este amenajat cu geamuri termopan, tâmplărie pvc, usa... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 150 EUR /luna

  Chirie apartament 3 camere, zona Alfa

  Arad, Alfa [c3aovi]

  Inchiriez apartament 3 camere, decomandat total, zona Alfa, 2 bai, mobilat modest, parchet in camere, gresie si faianta in baie si bucatarie, dotat cu electrocasnice. Se accepta si echipe de muncitori. Telefon: 0727.561.184 detalii »

  3Camere parter