• 300 EUR /luna

  Chirie 2 camere, Bermo Rezidence

  Arad, aRED zona Kaufland [Bermo16]

  Agentia noastra va ofer pentru inchiriere apartament de 2 camera in ansamblul Bermo Residence, zona Kaufland - Intim. Apartamentul este amenajat modern. Format din 2 dormitoare decomandate, bucataria open space, baie cu cabina de dus, terasa mare cu acces din bucatarie si din dormitor. Confortul... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 350 EUR /luna

  chirie 3 camere, aRED UTA

  Arad, aRED zona UTA [2016-3-aRED-UTA]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere un apartament de 3 camere, situat in Cartierul Rezidential aRED UTA. Apartamentul este amenajat frumos, dotat cu geamuri termopane, usi interioare MDF, mocheta in dormitoare, parchet laminat in hol si sufragerie, gresie si faianta in baie si bucatarie,... detalii »

  3Camere Etaj 2
 • 130 EUR /luna

  chirie garsoniera confort 1, Central

  Arad, Intim [cf1 Intim]

  Oferim spre inchiriere garsoniera confort 1, in zona Intim, la etajul 3. Garsoniera este cu balcon inchis in termopane, open space cu camera; Amenajată pardosea din gresie, faianta la baie și bucătărie, geamuri termopan cu tamplarie pvc. Mobilată frumos pentru tineret. Dotată cu tot... detalii »

  1Camera Etaj 3
 • 500 Lei /luna

  Chirie garsoniera, Central - zona Intim

  Arad, Intim [cf2 intim]

  Oferim spre inchiriere garsoniera, in zona Intim (P-ta Mihai Viteazu), etaj 1. Garsoniera este fara balcon, baia doar cu duș; amenajată și mobilată frumos pentru tineret. Dotată cu tot confortul. Se solicita pentru inchiriere si o garantie de 500lei. Pentru mai multe informatii telefon :... detalii »

  Etaj 1
 • 200 EUR /luna

  Chirie 2 camere, Micalaca 300 - Faleza Mures

  Arad, Micalaca 300 [Micalaca 300]

  Agentia Arad-Realestate va oferă pentru închiriere, apartament 2 camere, semidecomandat. Apartamentul este foarte frumos amenajat, pentru tinere, dotat cu usi interioare noi MDF; geamuri termopat cu tamplarie pvc, bucătăria openspace, balcon inchis, geam la baie; parchet din lemn masiv de fag,... detalii »

  2Camere
 • 150 EUR /luna

  Chirie 1 camera, cu centrala proprie, zona Tribunal

  Arad, Centru [birou milea]

  Oferim la inchiriere apartament de o camera, apartamentul este amenajat cu bucataria open space, baie cu dus. Ideal pentru locuit dar si ca birou sau sediu de firma. Este mobilat, dotat cu centrala termica proprie pe gaz, utilat cu tot confortul ( frigider, aragaz, tv, masina de spalat... detalii »

  1Camera Etaj 3
 • 350 EUR /luna

  Chirie 3 camere, tip Samantha cu garaj

  Arad, Centru [Samantha]

  Agentia noastra va oferta pentru inchiriere un apartament deosebit, tip Samantha – coborator, decomandat, in supraeata de 98mp, dispus pe doua nivele, situat la etajul 1 coborator spre parter; La primul nivel dispune de un hol spatios, baie, bucatarie, living open space cu locul de... detalii »

  3Camere 2Bai Etaj 1
 • 120 EUR /luna

  Chirie garsoniera, Micalaca - Miorița

  Arad, Miorita [CGM173]

  Agentia Arad-Realestate va propune pentru inchiriere, garsoniera confort 1, la parter, situate în Cartierul Micălaca - zona P-ța Miorițai. Garsoniera este mobilată frumos, pentru tineret și amenajată cu parchet laminat în cameră, gresie si faianță în baie și bucătărie, geamuri... detalii »

  parter
 • 170 EUR /luna

  chirie 2camere, Micalaca 300 – langa Univeritate "Aurel Vlaicu

  Arad, Micalaca

  Agentia Arad-Realestate va oferă pentru închiriere, apartament 2 camere, toarte mare 85mp, total decomandat. Apartamentul este proaspat zugravit, Amenajat cu usi interioare noi MDF; geamuri termopat cu tamplarie pvc, bucătăria openspace, balcon inchis, geam la baie; parchet din lemn... detalii »

  Etaj 1
 • 130 EUR /luna

  chirie garsoniera, Micalaca 200

  Arad, Micalaca [cgmzoli17]

  Agentia Arad-Realestate va propune pentru inchiriere, garsoniera în Cartierul Micălaca - zona P-ța Soarelui. Garsoniera este renovata total, mobilata cu mobila de tineret și amenajată cu parchet laminat în cameră, gresie si faianta în baie și bucătărie, balcon închis cu... detalii »

  1Camera Etaj 3
 • 150 EUR /luna

  Chirie 3 camere, Cartierul Aurel Vlaicu - Arad

  Arad, Uta [c3Vbur16]

  Agentia Arad-Realestate va propune pentru inchiriere, apartament de 3 camere, situată în Cartirul Vlaicu - zona Lebada. Apartamentul este amenajat cu parchet in dormitoare, gresie si faianta în baie și bucătărie, geamuri termopan cu tamplarie pvc, usa metalica antiefractie la intrare.... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 2Bai parter
 • 120 EUR /luna

  Chirie garsoniera, Cartier Vlaicu - Arad

  Arad, Fortuna

  Agentia Arad-Realestate va propune pentru inchiriere, garsoniera confort 1, la etajul 3, situată în Cartirul Vlaicu - zona Fortuna. Amenajata cu parchet lamina in cameră, gresie si faianta în baie și bucătărie, balcon inchis cu geam de sticla. Garsoniera este mobilată si dotata cu... detalii »

  Etaj 3
 • 150 EUR /luna

  chirie 2 camere, Micalaca 200

  Arad, Miorita [c2mzurb19]

  Agentia Arad-Realestate va ofera la inchiriere apartament de 2 camera, semidecomandat, mare spatios cu 2 balcoane, in zona Miorita. Apartamentul se inchiriaza utilat cu electrocasnice (frigider, aragaz, masina de spalat rufe, televizor) si este mobilat clasic, amenajat cu parchet... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 130 EUR /luna

  Chirie garsoniera, Micalaca 500

  Arad, Micalaca [cGM50015]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere garsoniera confort 1, etaj 3, bloc linistit, aproape de mijloacele de transport in comun. Garsoniera este renovată și amenajată cu gresie, faianta (model nou), parchet laminat în cameră, geamuri termopan cu tâmplărie PVC, usa metalică la... detalii »

  Etaj 3
 • 180 EUR /luna

  Chirie 3 camere, Cartierul Aurel Vlaicu - Arad

  Arad, Aurel Vlaicu

  Dau in chirie apartament foarte frumos amenajat, dotat si utilat cu tot confortul, mobilat modern pentru tinere, electrocasnice noi, central inteligenta pentru apa calda, bloc foarte curat si ingrijit, lift nou, apartamentul este contorizat integral, cheltuieli foarte mici la intretinere. Imobil... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 7
 • 550 Lei /luna

  Chirie garsoniera, zona Confectii

  Arad, Confectii

  Agentia noastra va propune spre inchiriere, garsoniera confort 1, in zona Confectii ( foarte aproape de Campusul Studentasc "Vasile Goldis". Garsoniera este amenajata, proaspat zugravita, mobilata si utilata cu tot confortu necesar. Pentru mai multe informatii, telefon :... detalii »

  1Camera Etaj 3
 • 120 EUR /luna

  Chirie garsoniera, vis-a-vis de Universitatea "Vasile Golgis"

  Arad, Confectii

  Agenția noastră va oferă pentru închiriere garsoniera confort 1, zona Confecții, vis-à-vis de Campusul Universitar "Vasile Goldis". garsoniera este proaspăt renovata și zugravita, are gresie și faianta în hol, bucătărie, baie și balcon, este mobilata modern, toate... detalii »

  1Camera Etaj 1
 • 300 EUR /luna

  Chirie apartament 3 camere, zona Confectii

  Arad, Confectii

  Agentia noastra ofer pentru inchiriere apartament de 3 camere, in cartierul Confectii, foarte aproape de Campusul Universitar " Vasile Goldis" din Arad. Apartamentul este total decomandat, cu 2 bai, 2 balcoane. Amenajat recent cu geamuri termopane, gresie, faianta, parchet laminat in camere, usa... detalii »

  3Camere 2Bai Etaj 4
 • 180 EUR /luna

  chirie apartament 1 camera, Central

  Arad, Centru [tribunal]

  Agentia noastra ofera pentru inchiriere apartament cu 1 camera, zona Centru ( aproape de Primaria Municipiului Arad). Apartamentul este la etajul 2, format din camera, bucătărie, baie, antreu, debara; Total decomandat, confort 1, in suprafaţa de 49 mp. Amenajat deosebit de... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 2
 • 200 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, Podgoria

  Arad, Podgoria

  Inchiriez apartament 2 camere, decomandat, amenajat modern, termopane, gresie, faianta, parchet laminat, usi interioare din termopan, mobilat modern, deosebit, dotat cu aragaz, hota, combina frigorifica, masina spalat, vesela, tacamuri. detalii »

  2Camere Etaj 1