• 160 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, zona Podgoria

  Arad, Podgoria [pirv16]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere apartament 2 camere, semidecomandat, situat in bloc linistit. Apartamentul este dotat cu geamuri termopan, parchet laminat, gresie, faianta, utilat cu electrocasnice, mobilat frumos. detalii »

  2Camere Etaj 2
 • 230 EUR /luna

  Chirie 3 camere, zona Aurel Vlaicu langă Galleria Mall

  Arad, Fortuna [chi3Galleria2016]

  Agenția noastră va propune pentru închiriere, un apartament de 3 camere, foarte frumos amenajat, modern și cu bun gust. Apartamentul este complet mobilat, dotat complet cu electrocasnice (mașină de spălat rufe, aspirator, televizor, aragaz, frigider). Amenajat cu parchet laminat în camera,... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 10
 • 100 EUR /luna

  Chirie garsoniera, zona UTA ( langa caminul studentesc Vasile Goldis)

  Arad, Aurel Vlaicu [Cocorilor2016]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere garsoniera confort 2, in suprafata de 30mp, decomandata, situata la parter, in zona UTA (langa caminul studentesc Vasile Goldis), ideala pentru studenti sau o persoana singura. Apartamentul este amenajat complet, imbunatatit cu termopane, gresie, faianta,... detalii »

  parter
 • 350 EUR /luna

  Chirie apartament de lux. Ansamblul residential Vivalia

  Arad, Aurel Vlaicu [3 vivalia 2016]

  Agentția noastră oferă la închiriere apartament de lux, în ansamblul rezidențial Vivalia, bloc nou construit în anul 2014;. Zona cu multiple avantaje si acces rapid spre toate directile (supermarket-uri, p-ta, scoala, tranvai, etc.), vis-a-vis de Lidl si Kaufland. Apartamentul are dotări... detalii »

  3Camere 2Bai Etaj 2
 • 180 EUR /luna

  chirie 2 camere, decomandate; cu centrală termică proprie

  Arad, Podgoria [chi2 podgoria2016]

  Agenția noastă vă oferă spre închiriere apartament de 2 camere, total decomandat, situate la parter în zona Podgoria - Ultracentral (zonă liniștită cu mult spațiu verde și cu acces ușor spre toate direcțile orașului). Apartamentul este mare spațios, are balcon închis, debara, 2... detalii »

  2Camere parter
 • 180 EUR /luna

  Chirie 2 camere, Central - P-ța Mihai Viteazu

  Arad, Intim [c2PMV4dan16]

  Apartamentul este amenajat recent, pereţi gletuiti si zugrăviţi cu lavabil. Dotat cu parchet din lemn de fag în camere, gresie şi faianţă în baie si bucatarie; geamuri termopan cu tamplărie pvc, uşa intrare metalică, amenajat cu tot confortul (veselă, tacamuri, lenjerie pat). Utilitati... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 200 EUR /luna

  Chirie apartament 1 camera cu centrala proprie si loc parcare, zona Intim

  Arad, Intim [C1Intmardan20]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere un apartament cu o camera, localizat in imediata apropiere a spitalului Judetean. Apartamentul de inchiriat este situat intr-un bloc nou, beneficiaza de curte interioara si loc de parcare. Apartamentul este dotat cu centrala proprie pe gaz, utilat cu... detalii »

  1Camera Etaj 2
 • 150 EUR /luna

  Chirie 1 camera, zona Centru - Podgoria

  Arad, Podgoria [chi1 podgoria2016]

  Agenția noastră vă propune la închiriere apartament de o cameră, în suprafață de 52 mp. Apartamentul este amenajat și îmbunătăţit cu dotări : Parchet din lemn de fag în cameră; Gresie în hol, gresie şi faianţă în baie şi bucătărie; Geamuri termopan cu tamplărie pvc; Mobilat... detalii »

  1Camera Etaj 3
 • 150 EUR /luna

  Chirie 2 camere, Calea Aurel Vlaicu - UTA

  Arad, Aurel Vlaicu [UTA 2016]

  Agenția noastră va propune pentru închiriere, apartament de 2 camere, semidecomandat, la etajul 1. Apartamentul este complet mobilat, dotat complet cu electrocasnice (mașină de spălat rufe, aspirator, televizor, aragaz, frigider). Amenajat cu parchet de lemn în camera, gresie și faianță,... detalii »

  2Camere Etaj 1
 • 300 EUR /luna

  Chirie 2 camere, Bermo Rezidence

  Arad, aRED zona Kaufland [Bermo20]

  Agentia noastra va ofer pentru inchiriere apartament de 2 camera in ansamblul Bermo Residence, zona Kaufland - Intim. Apartamentul este amenajat modern. Format din 2 dormitoare decomandate, bucataria open space, baie cu cabina de dus, terasa mare cu acces din bucatarie si din dormitor. Confortul... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 350 EUR /luna

  chirie 3 camere, aRED UTA

  Arad, aRED zona UTA [2016-3-aRED-UTA]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere un apartament de 3 camere, situat in Cartierul Rezidential aRED UTA. Apartamentul este amenajat frumos, dotat cu geamuri termopane, usi interioare MDF, mocheta in dormitoare, parchet laminat in hol si sufragerie, gresie si faianta in baie si bucatarie,... detalii »

  3Camere Etaj 2
 • 130 EUR /luna

  chirie garsoniera confort 1, Central

  Arad, Intim [cg1facambm]

  Agentia Arad-Realestate va ofera pentru inchiriere garsonieră confort 1, situata Central (zona Intim – P-ța Mihai Viteazul). Garsoniera este mobilată frumos și utilată cu electrocasnice (TV LCD, router Wi-Fi, mașină de spălat rufe, combină frigorifică, aragaz cu cuptor); Garsoniera... detalii »

  1Camera Etaj 3
 • 500 Lei /luna

  Chirie garsoniera, Central - zona Intim

  Arad, Intim [cf2 intim]

  Oferim spre inchiriere garsoniera, in zona Intim (P-ta Mihai Viteazu), etaj 1. Garsoniera este fara balcon, baia doar cu duș; amenajată și mobilată frumos pentru tineret. Dotată cu tot confortul. Se solicita pentru inchiriere si o garantie de 500lei. Pentru mai multe informatii telefon :... detalii »

  Etaj 1
 • 200 EUR /luna

  Chirie 2 camere, Micalaca 300 - Faleza Mures

  Arad, Micalaca 300 [c2M300liviu16]

  Agentia Arad-Realestate va oferă pentru închiriere, apartament 2 camere, semidecomandat. Apartamentul este foarte frumos amenajat, pentru tinere, dotat cu usi interioare noi MDF; geamuri termopat cu tamplarie pvc, bucătăria openspace, balcon inchis, geam la baie; parchet din lemn masiv de fag,... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 6
 • 150 EUR /luna

  Chirie 1 camera, cu centrala proprie, zona Tribunal

  Arad, Centru [birou milea]

  Oferim la inchiriere apartament de o camera, apartamentul este amenajat cu bucataria open space, baie cu dus. Ideal pentru locuit dar si ca birou sau sediu de firma. Este mobilat, dotat cu centrala termica proprie pe gaz, utilat cu tot confortul ( frigider, aragaz, tv, masina de spalat... detalii »

  1Camera Etaj 3
 • 350 EUR /luna

  Chirie 3 camere, tip Samantha cu garaj

  Arad, Centru [Samantha]

  Agentia noastra va oferta pentru inchiriere un apartament deosebit, tip Samantha – coborator, decomandat, in supraeata de 98mp, dispus pe doua nivele, situat la etajul 1 coborator spre parter; La primul nivel dispune de un hol spatios, baie, bucatarie, living open space cu locul de... detalii »

  3Camere 2Bai Etaj 1
 • 120 EUR /luna

  Chirie garsoniera, Micalaca - Miorița

  Arad, Miorita [CGM173]

  Agentia Arad-Realestate va propune pentru inchiriere, garsoniera confort 1, la parter, situate în Cartierul Micălaca - zona P-ța Miorițai. Garsoniera este mobilată frumos, pentru tineret și amenajată cu parchet laminat în cameră, gresie si faianță în baie și bucătărie, geamuri... detalii »

  parter
 • 170 EUR /luna

  chirie 2camere, Micalaca 300 – langa Univeritate "Aurel Vlaicu

  Arad, Micalaca

  Agentia Arad-Realestate va oferă pentru închiriere, apartament 2 camere, toarte mare 85mp, total decomandat. Apartamentul este proaspat zugravit, Amenajat cu usi interioare noi MDF; geamuri termopat cu tamplarie pvc, bucătăria openspace, balcon inchis, geam la baie; parchet din lemn... detalii »

  Etaj 1
 • 120 EUR /luna

  chirie garsoniera, Micalaca 200

  Arad, Micalaca [cgmzoli17]

  Agentia Arad-Realestate va propune pentru inchiriere, garsoniera în Cartierul Micălaca - zona P-ța Soarelui. Garsoniera este renovata total, mobilata cu mobila de tineret și amenajată cu parchet laminat în cameră, gresie si faianta în baie și bucătărie, balcon închis cu... detalii »

  1Camera Etaj 3
 • 150 EUR /luna

  Chirie 3 camere, Cartierul Aurel Vlaicu - Arad

  Arad, UTA [c3Vbur16]

  Agentia Arad-Realestate va propune pentru inchiriere, apartament de 3 camere, situată în Cartirul Vlaicu - zona Lebada. Apartamentul este amenajat cu parchet in dormitoare, gresie si faianta în baie și bucătărie, geamuri termopan cu tamplarie pvc, usa metalica antiefractie la intrare.... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 2Bai parter