• 150 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, zona Centru - Podgoria

  Arad, Podgoria

  Inchiriez apartament 2 camere, total decomandat, curat, amenajat cu termopane, gresie, faianta, parchet laminat, camere luminoase, mari, mobilate cu mobila decenta, bucatarie mare mobilata cu mobila moderna si utilata cu aragaz, frigider, cuptor microunde, hol, debara, baie cu vana si masina de... detalii »

  2Camere Etaj 1
 • 150 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, zona UTA

  Arad, Uta

  Închiriez apartament 2 cameră, confort 2, semidecomandat, în suprafată de 45mp; în bloc reabilitat termic. Apartamentul este amenajat modern, cu parchet laminat în camere, gresie şi faianţă în baie. Bucătăria este împreună cu holul cu pardosea din gresie, separate de sufragerie... detalii »

  2Camere Etaj 1
 • 200 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, zona Intim

  Arad, Intim

  Inchiriez apartament 2 camere, decomandat total, zona Intim, etaj 5, amenajat cu balcon inchis in termopan, geamuri termopane, gresie si faianta in baie si bucatarie, mobilat modern, 2 debarale, dotat cu electrocasnice. Apartamentul este liber de la 1 ianuarie 2015. Telefon: 0727.561.184 detalii »

  2Camere Etaj 5
 • 250 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, zona Centru - Podgoria

  Arad, Centru

  nchiriez apartament 2 camere, semidecomandat, zona Centru - Podgoria. Apartamentul este proaspat renovat, amenajat cu gresie, faianta, parchet laminat in camere, geamuri termopan cu tamplarie PVC, 2 balcoane, un balcon inchis cu geamuri termopan cu vedere spre curte, balcon la sufragerie cu vedere... detalii »

  2Camere Etaj 2
 • 230 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, zona Centru - Primarie

  Arad, Centru [c2Cgav14]

  Inchiriez apartament 2 camere, semidecomandat, zona Centru - Primarie. Apartamentul este proaspat renovat, amenajat cu gresie, faianta, parchet din lemn de stejar in camere, geamuri termopan cu tamplarie PVC, mobilat deosebit, totul nou, dotat cu electrocasnice. Telefon: 0727.561.184 detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 3
 • 300 EUR /luna

  Chirie 2 camere, zona Tribunal

  Arad, Centru

  Apartament cu 2 camere semidecomandat (dormitor, sufragerie, bucatarie, baie, hol), imbunatatit cu parchet lemn masiv din fag in camere, gresie in hol, gresie si faianta in baie si bucatarie, geamuri termopan. Apartamentul este mobilat cu mobila moderna si utilat cu tot confortul: frigider, aragaz,... detalii »

  2Camere Etaj 4
 • 270 EUR /luna

  chirie 2 camere, Vlaicu - cartier aRed

  Arad, Aurel Vlaicu

  Închiriez apartament 2 cameră, confort 1, semidecomandat; în bloc nou, în Cartierul aRed-UTA.Apartamentul este amenajat modern, totul nou, proaspăt zugrăvit, amenajat cu parchet laminat în dormitor, gresie şi faianţă în baie şi bucătărie, gresie in hol, usa metalica antiefractie la... detalii »

  2Camere parter
 • 300 EUR /luna

  Chirie 2 camere, zona UTA-aRed

  Arad, Aurel Vlaicu

  Apartament 2 cameră, confort 1, semidecomandat; în bloc nou, în Cartierul aRed-UTA.Apartamentul este amenajat modern, totul nou, proaspăt zugrăvit, amenajat cu parchet laminat în dormitor, gresie şi faianţă în baie şi bucătărie, gresie in hol, usa metalica antiefractie la intrare, loc... detalii »

  2Camere Etaj 1
 • 350 euro EUR /luna

  chirie 2 camere, zona Subcetate

  Arad, Subcetate

  Apartament 2 camere, suprafaţă construită desfăşurată 78 mp, în suprafaţă utilă 63 mp. Apartamentul este mobilat, geamuri termopan, are centrala proprie, aer conditionat, masina spalat si bucataria utilata complet. Loc de parcare, in curtea blocului; portar. Informatii la telefon :... detalii »

  2Camere Etaj 2
 • 170 EUR /luna

  chirie 2 camere, Alfa (aproape de Centru )

  Arad, Alfa [c2Cmeco14]

  Inchiriez apartament 2 camere, decomandat in Cartier : Alfa – (aproape de Centru), Îmbunătăţiri şi dotări :Parchet laminat în camere; gresie şi faianţă în baie şi bucătărie; Geamuri termopan cu tamplărie din PVC, usi interioare MDF, usa intrare metalica. Mobilat şi utilat cu tot... detalii »

  2Camere Etaj 1
 • 200 EUR /luna

  chirie 2 camere, Central - P-ta M.Viteazu

  Arad, Centru

  Apartament 2 camere, Apartamentul este amenajat cu parchet din lemn de fag în camere, gresie şi faianţă în baie si bucatarie, balcon închis în sticlă şi cu pardosea din gresie; pereţi gletuiti si zugrăviţi cu lavabil, geamuri termopan cu tamplărie pvc, uşi interioare din MDF, uşa... detalii »

  2Camere Etaj 2
 • 250 EUR /luna

  chirie 2 camere, Central zona Lacului

  Arad, Podgoria [c2bcr17]

  Închiriați un apartament de 2 camere, decomandat, dotat cu centrala termica proprie. Apartamentul este amenajat cu pardosea din gresie în camere, gresie şi faianţă în baie si bucatarie; pereţi gletuiti si zugrăviţi cu lavabil, geamuri termopan cu tamplărie pvc, uşi interioare din lemn,... detalii »

  2Camere Etaj 2
 • 200 EUR /luna

  chirie 2 camere, Vlaicu - Lebada

  Arad, Aurel Vlaicu [c2morar14]

  Inchiriez apartament 2 camere, Apartamentul este amenajat cu parchet laminat în camere, gresie şi faianţă în baie si bucatarie; pereţi gletuiti si zugrăviţi cu lavabil, geamuri termopan cu tamplărie pvc, uşi interioare MDF, uşa intrare metalică, antiefracţie. Utilitati complete,... detalii »

  2Camere Etaj 2
 • 260 EUR /luna

  chirie 2 camere, Vlaicu Cartier UTA – aRED

  Arad, Aurel Vlaicu

  Inchiriez apartament 2 camere, decomandat, la etajul 1. Situat in zona UTA Cartierul aRED. Apartamentul este amenajat recent, mobilat modern, frumos cu bun gust, utilat complet cu tot confortul, totul de calitate. Îmbunătăţiri şi dotări : Parchet laminat în camere, baia este amenajată cu... detalii »

  2Camere Etaj 1
 • Inchiriez apartament 2 camere, la casa ,zona Podgoria

  Arad, Podgoria

  Inchiriez apartament la casă, 2 camere, zona Podgoria; Amenajat modern, cu bun gust, complet mobilat si utilat cu tot confortul. Pentru mai multe detalii va rugam apelati numarul de telefon 0727.561-184 detalii »

 • 200 EUR /luna

  Inchiriez apartament 2 camere zona Micalaca

  Arad, Micalaca

  Inchiriez apartament 2 camere, decomandat ,zona Micalaca - Selgros,etaj intermediar Apartamentul este amenajat modern, totul nou de lux; Mobilat si utilat cu tot confortul. Incalzire proprie pe gaz. Pentru informatii suplimentare va rugam apelati numarul : 0727.561.184 detalii »

 • 900 Lei /luna

  Inhireiez apartament 2 camere.Central-str Bihorului

  Arad, Centru

  Inchiriez apartament cu 2 camere ,semidecomandat ,Central str.Bihorului, format din: dormitor, camera de zi, bucătărie, baie, hol, balcon avand o suprafata totala de 56mp. Apartamentul este amenajat cu: Parchet lemn masiv din stejar în dormitor, parchet laminat in camera de zi; Gresie in hol,... detalii »

 • 230 EUR /luna

  Inchriez ,apartament 2 camere -zona Podgoria

  Arad, Podgoria [podgoria]

  Inchiriez apartament 2 camere ,zona Podgoria ,situat la etajul 3 format din: bucătărie, dormitor, living, baie, 2 holuri.,avand o suprafata de 75mp. Apartamentul este semidecomandat,amenajat cu parchet de lemn in camere ;Gresie in hol, gresie şi faianţă în baie şi bucătărie; Geamuri... detalii »

  2Camere 1Baie Etaj 3
 • 250 EUR /luna

  chirie 2 camere, Micalaca - zona Miorita

  Arad, Miorita

  Inchiriez apartament 2 camere in cartier Micalaca zona Miorita-Pta Spitalului,semidecomandat ,suprafata de 62 mpbucătărie, sufragerie, dormitor, baie, 2 holuri, balcon inchis,proaspat renovat ,amenajat modern Parchet laminat în cameră; Gresie în hol, gresie şi faianţă în baie şi... detalii »

  2Camere Etaj 4
 • 200 EUR /luna

  Chirie 2 camere, zona Romanilor

  Arad, Romanilor [c2Rfeli13]

  Apartament de inchiriat, 2 camere, confort 1, decomandat; situate in zona Romanilor. Apartamentul este renovat, amenajat si mobilat cu gust in stil modern, balcon închis cu geamuri termopan şi tâmplărie PVC, uşă metalică la intrare, dotat cu gresie în baie; faianţă pe pereţii din... detalii »

  2Camere Etaj 2