• 240 EUR /luna

  Apartament de inchiriat cu Centrala Termica si loc de parcare, Central Arad

  Arad, Centru [C2DANCC622]

  Oferim spre inchiriere apartament de 2 camere decomandat, fara balcon, situat la etajul 1 al unui bloc linistit, in imediata apropiere a Spitalului Municipal si a Pietei Mihai Viteazul. Apartamentul de inchiriat este dotat cu Centrala Termica proprie pe gaz, este amenajat cu geamuri termopan,... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 230 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere decomandat, zona Piata Mihai Viteazul

  Arad, Centru [C2DANBB20]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere un apartament 2 camere decomandat, fara balcon, situat la etajul intai al unui bloc linistit, in imediata apropiere a Spitalului Municipal si a Pietei Mihai Viteazul. Apartamentul de inchiriat este amenajat cu geamuri termopan, tâmplărie pvc, usa... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 250 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, zona Centru - Podgoria

  Arad, Centru [chirie2camerePodgoria22]

  nchiriez apartament 2 camere, semidecomandat, zona Centru - Podgoria. Apartamentul este proaspat renovat, amenajat cu gresie, faianta, parchet laminat in camere, geamuri termopan cu tamplarie PVC, 2 balcoane, un balcon inchis cu geamuri termopan cu vedere spre curte, balcon la sufragerie cu vedere... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 270 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, zona Centru - Primarie

  Arad, Centru [c2Cgav21]

  Agentia Arad-Realestate va ofera pentru inchiriere apartament de 2 camere, semidecomandat, situat in centrul aradului în imediata apropiere a Parcului Mihai Eminescu Arad. Apartamentul se închiriază mobilat și utilat cu electrocasnice, este dotat cu centrală termică proprie și aparat de aer... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 3
 • 250 EUR /luna

  Chirie 2 camere, cu centrala termica proprie, Central zona Primaria Arad

  Arad, Centru [C2CMGD20]

  Agentia Arad-Realestate va ofera pentru inchiriere apartament de 2 camere cu centrala termica proprie, Apartamentul ce se închiriază se află în imediata apropiere a Parcului Mihai Eminescu și Primăriei Arad, în vecinătate cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad și a Complexul Muzeal... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 180 EUR /luna

  Chirie 2 camere decomandat, Vlaicu zona Lebada

  Arad, Aurel Vlaicu [C2GABI21]

  Apartament 2 cameră, confort 1, decomandat; î Apartamentul de inchiriat este în Cartierul Aurel Vlaivu zona Lebada. .Apartamentul este amenajat frumos in dormitor are pat nou cu saltea noua, proaspăt zugrăvit, amenajat cu parchet din lemn de fag în camere, gresie şi faianţă în baie... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 6
 • 170 EUR /luna

  chirie 2 camere, Alfa (aproape de Centru )

  Arad, Alfa [c2Cmeco14]

  Inchiriez apartament 2 camere, decomandat in Cartier : Alfa – (aproape de Centru), Îmbunătăţiri şi dotări :Parchet laminat în camere; gresie şi faianţă în baie şi bucătărie; Geamuri termopan cu tamplărie din PVC, usi interioare MDF, usa intrare metalica. Mobilat şi utilat cu tot... detalii »

  2Camere Etaj 1
 • 200 EUR /luna

  chirie 2 camere, Central - P-ta M.Viteazu

  Arad, Centru [C2PMDAN]

  Apartament 2 camere, Apartamentul este amenajat cu parchet din lemn de fag în camere, gresie şi faianţă în baie si bucatarie, balcon închis în sticlă şi cu pardosea din gresie; pereţi gletuiti si zugrăviţi cu lavabil, geamuri termopan cu tamplărie pvc, uşi interioare din MDF, uşa... detalii »

  2Camere Etaj 2
 • 230 EUR /luna

  chirie 2 camere, Central zona Lacului

  Arad, Podgoria [c2bcr17]

  Închiriați un apartament de 2 camere, decomandat, dotat cu centrala termica proprie. Apartamentul este amenajat cu pardosea din gresie în camere, gresie şi faianţă în baie si bucatarie; pereţi gletuiti si zugrăviţi cu lavabil, geamuri termopan cu tamplărie pvc, uşi interioare din lemn,... detalii »

  2Camere Etaj 2
 • 180 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere cu centrala termica proprie, zona Podgoria Arad

  Arad, Podgoria [C2TVOVI22]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere apartament 2 camere decomandat, dotat cu Centrala Termica Proprie. Apartamentul se afla situat in imediata apropiere a Parcului Pădurice zona Podgoria – Gară, foarte aproape de Piata Mihai Viteazu si Spitalul Clinic Municipal Arad. Apartamentul se... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 3
 • 250 EUR /luna

  chirie 2 camere si loc de parcare, Vlaicu Cartier aRED UTA

  Arad, Aurel Vlaicu [C2AREDMONI21]

  Inchiriez apartament 2 camere, la etajul 2. Situat in zona UTA Cartierul aRED. Apartamentul este amenajat, mobilat frumos cu bun gust, utilat complet cu electrocasnice si tot confortul. Îmbunătăţiri şi dotări : Parchet laminat în camere, baia este amenajată cu gresie si faianta;... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 2
 • 300 EUR /luna

  Apartament deosebit de frumos, 2 camere de inchiriat, zona Micalaca - Malul Mureșului

  Arad, Micalaca 300 [C2M300AgR20]

  Agentia Arad-Realestate va ofera pentru inchiriere apartament deosebit de frumos,de 2 camere pentru inchiriere, Apartamentul ce se închiriază este situat in cartierul Micalaca 300 în imediata apropiere a Spitalul MedLife Genesys Arad și Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad. Apartamentul este... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie
 • 220 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, Micălaca – zona Parcului Regina Maria Arad

  Arad, Micalaca 500 [C2M500M20]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere apartament de 2 camere, decomandat, situat in cartierul Micalaca în imediata apropiere a Parcului Regina Maria Arad. Cu inchirierea apartamentului se poate achizitiona si un loc de parcare. Apartamentul se închiriază cu mobilier... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 180 EUR /luna

  Inchiriez apartament 2 camere, Podgoria - Gara

  Arad, Centru [C2PODSTE]

  Agentia Arad-Realestate va ofera pentru inchiriere un apartament cu 2 camere, 56mp, semidecomandat, situat in zona Podgoria, in imediata apropiere a mijloacelor de transport, centrului orasului. Apartamentul de inchiriat este amenajat cu gresie si faianta, usa metalica antiefractie la intrare,... detalii »

  Etaj 2
 • 230 EUR /luna

  Inchriez ,apartament 2 camere -Central ( Pt-a Garii )

  Arad, Centru [c2Crad19]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere apartament 2 camere zona -Pt-a Garii, situat la etajul 1/4 ,semidecomandat ,format din: bucătărie, debara, dormitor, living, fara balcon,baie, hol avand o suprafata de 59mp. Apartamentul este renovat recent ,si amenajat modem cu :Parchet laminat în... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 180 EUR /luna

  chirie 2 camere, Micalaca - zona Miorita

  Arad, Miorita [C2MDORINA22]

  Inchiriez apartament 2 camere in cartier Micalaca zona Miorita, semidecomandat, suprafata de 62 mpbucătărie, sufragerie, dormitor, baie, 2 holuri, balcon inchis,proaspat renovat ,amenajat modern Parchet laminat în cameră; Gresie în hol, gresie şi faianţă în baie şi bucătărie; Geamuri... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 150 EUR /luna

  Chirie 2 camere, zona Romanilor

  Arad, Romanilor [c2Romanilor20]

  Apartament de inchiriat, 2 camere, confort 1, decomandat; situate in zona Romanilor. Aparartamentul este amenajat cu geamuri termopan şi tâmplărie PVC, uşă metalică la intrare, dotat cu gresie în baie; faianţă pe pereţii din bucătărie şi baie, parchet în camere, hol şi bucătărie,... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 550 EUR /luna

  Apartament de inchiriat cu 2 camere amenajat de lux, ultracentral Arad Plaza

  Arad, Centru [ofertaPlaza19]

  Oferim la prima inchiriere, apartament de 2 camere, cu o suprafata generoasa de 98mp, Apartamentul se inchiriaza in imobil nou finalizat in anul 2018, situat in Ansamblul Rezidential - Arad Plaza. Apartamentul este format din hol mare amenajat cu mobilier de garderoba, masina spalat rufe... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 2
 • 160 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, zona Podgoria-Polivalenta

  Arad, Polivalenta [ursmoi18]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere apartament 2 camere, semidecomandat, situat in bloc linistit, in imediata apropiere a statiei de tramvai. Apartamentul este amenajat cu parchet laminat, geamuri termopan la dormitor, usa metalica antiefractie, este racordat la reteaua de incalzire a... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1