• 200 EUR /luna

  chirie 2 camere, decomandate; cu centrală termică proprie

  Arad, Podgoria [chi2 podgoria2016]

  Agenția noastă vă oferă spre închiriere apartament de 2 camere, total decomandat, situate la parter în zona Podgoria - Ultracentral (zonă liniștită cu mult spațiu verde și cu acces ușor spre toate direcțile orașului). Apartamentul este mare spațios, are balcon închis, debara, 2... detalii »

  2Camere parter
 • 220 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere cu Centrala Termica pe gaz, zona Intim

  Arad, Intim [chirie2camereIntimArad]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere un apartament 2 camere, decomandat, situat in zona Intim. Apartamentul este dotat cu Centrala Termica proprie pe gaz si Aparat de aer conditionat. Apartamentul ce se inchiriaza este dotat cu geamuri termopan cu tamplarie pvc, are parchet din lemn masiv de... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 6
 • 250 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, zona Intim – P-ța Spitalului

  Arad, Intim [C2intim20]

  Oferim spre închiriere apartament cu centrală termică proprie, situat în Piața Spitalului Arad. Apartamentul este mare, spațios, amenajat cu parchet laminat în camere, gresie, faianta în baie și bucătărie, ușă metalică antiefracție la intrare în apartament, rolete la geamuri.... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 250 EUR /luna

  Apartament de inchiriat cu centrala termica proprie, zona Piata Mihai Viteazul

  Arad, Centru [C2DANBB21]

  Agentia Arad-Realestate va oferă pentru închiriere apartament de 2 camere dotat cu centrala termica proprie. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat cu electrocasnice, este amenajat si dotat cu usi interioare noi MDF; geamuri termopat cu tamplarie pvc, bucătăria openspace, are geam la... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 3
 • 250 EUR /luna

  Apartament 2 camere de inchiriat, zona Podgoria – Arad

  Arad, Podgoria [C2Podgoria21]

  Agentia Arad-Realestate va oferă pentru închiriere apartament de 2 camere, in zona Podgoria foarte aproape de Parcul Padurice si Liceul Național de Informatică Arad. Apartamentul ce se inchiriaza este proaspat zugravit, amenajat cu usi interioare noi, balconul este inchis in... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 130 EUR /luna

  Apartament de inchiriat 2 camere ieftin, zona Micalaca Arad

  Arad, Miorita [c2mzurb21]

  Agentia Arad-Realestate va ofera spre inchiriere apartament de 2 camera, semidecomandat, mare spatios cu 2 balcoane, in zona Miorita. Apartamentul se inchiriaza nemobilat sau partial mobilat este utilat cu electrocasnice (frigider, aragaz, masina de spalat rufe) si are mobilata... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 350 EUR /luna

  Apartament nou de inchiriat in Arad - cartierul rezidential Adora Park

  Arad, Adora Park [chiriiAdoraParkArad22]

  Agentia Arad-Realestate va ofera pentru inchiriere un apartament de 2 camere, situat in Cartierul Rezidential Adora Park2 zona Cocorilor. Apartamentul de inchiriat este în bloc nou, construcție 2022. Cartierul Rezidential Adora Park este poziționat foarte... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 180 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, zona Boul Rosu Arad

  Arad, Boul Rosu [c2Romanilor21]

  Agentia Arad-Realestate va ofera pentru inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat, situat la parter intr-un bloc din zona Boul Rosu - Calea Romanilor. Apartamentul ce se inchiriaza este amenajat cu gresie si faianta, usa metalica antiefractie la intrare, geamuri termopan, balcon... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie parter
 • 170 EUR /luna

  Chirie 2 camere cu centrala termica proprie, zona Vlaicu

  Arad, Aurel Vlaicu [chirie-2-camere-Vlaicu22]

  Va oferim spre inchiriere apartament 2 camere cu centrala termica proprie pe gaz. Apartamentul ce se inchiriaza se afla in Cartierul Aurel Vlaicu zona Șega, bloc linistit cu spatii verzi in jur. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat complet cu electrocasnice, este contorizat integral, este... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 200 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, zona Centru-Revolutiei

  Arad, Centru [c2mia15]

  Inchiriez apartament 2 camere, semidecomandat, format din bucătărie, dormitor, living, baie, 2 holuri.Apartamentul este proaspat renovat si zugravit, amenajat cu parchet lemn în camere; gresie in hol, gresie şi faianţă în baie şi bucătărie; geamuri termopan cu tamplărie pvc, contorizat... detalii »

  2Camere Etaj 2
 • 220 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, Romanilor

  Arad, Romanilor [ROMADI21]

  Agenția Arad-Realestate va ofera spre închiriere un apartament frumos, decomandat, spatios, utilat cu tot confortul necesar pentru inchiriere, Apartamentul se inchiriaza mobilat si dotat cu electrocasnice; Apartamentul este amenajat in camere cu parchet laminat, are gresie și faianță în... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 7
 • 250 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere cu central termica proprie, zona Vlaicu Fortuna Arad

  Arad, Fortuna [C2VLAICURODI21]

  Apartament 2 camere de inchiriat, zona Vlaicu. Apartamentul ce se inchiriaza este dotat cu centrala termica propriecompus din living,dormitor,bucatarie,baie; in suprafata de 86mp. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat, este amenajat frumos si cu bun gust, utilat cu electrocasnice si este... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 2
 • 280 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, zona Podgoria

  Arad, Podgoria [c2calin]

  Inchiriez apartament 2 camere, semidecomandat, deosebit de frumos, renovat recent, Dotat cu mobila moderna pentru tineret, amenajat cu parchet stejar, gresie, faianta, usi interioare noi, geamuri termopan cu tamplarie din lemn, 2 aparate aer conditionat, dotat cu frigider, aragaz, 2 televizoare... detalii »

  parter
 • 350 EUR /luna

  Apartament cu 2 camere la Prima inchiriere, zouna Podgoria

  Arad, Podgoria [Apartamente-de-inchiriat-Arad]

  Agentia imobiliara Arad-Realestate va ofera in exclusivitate la prima inchiriere un apartament de 2 camere. Apartamentull ce se închiriază este situat Central - zona Podgoria. Apartamentul este proaspat renova totul nou, amenajat foarte frumos cu bun gust. Apartamentul se preteaza si este... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 2
 • 220 EUR /luna

  Apartament de inchiriat 2 camere, zona Micalaca - Miorita

  Arad, Micalaca [C2MRUS20]

  Apartament dotat cu centrala termica proprie. Apartamentul se închiriază mobilat în dormitor pat de 2 persoane cu saltea nouă, în sufragerie canapea extensibilă, bucătăria este mobilată și dotată cu electrocasnice; Apartamentu este amenajat cu gresie și faianță în baie și... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 250 EUR /luna

  Apartament de inchiriat cu Centrala Termica si loc de parcare, Central Arad

  Arad, Centru [C2DANCC622]

  Oferim spre inchiriere apartament de 2 camere decomandat, fara balcon, situat la etajul 1 al unui bloc linistit, in imediata apropiere a Spitalului Municipal si a Pietei Mihai Viteazul. Apartamentul de inchiriat este dotat cu Centrala Termica proprie pe gaz, este amenajat cu geamuri termopan,... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 230 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere decomandat, zona Piata Mihai Viteazul

  Arad, Centru [C2DANBB20]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere un apartament 2 camere decomandat, fara balcon, situat la etajul intai al unui bloc linistit, in imediata apropiere a Spitalului Municipal si a Pietei Mihai Viteazul. Apartamentul de inchiriat este amenajat cu geamuri termopan, tâmplărie pvc, usa... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 250 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, zona Centru - Podgoria

  Arad, Centru [chirie2camerePodgoria22]

  nchiriez apartament 2 camere, semidecomandat, zona Centru - Podgoria. Apartamentul este proaspat renovat, amenajat cu gresie, faianta, parchet laminat in camere, geamuri termopan cu tamplarie PVC, 2 balcoane, un balcon inchis cu geamuri termopan cu vedere spre curte, balcon la sufragerie cu vedere... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 270 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, zona Centru - Primarie

  Arad, Centru [c2Cgav21]

  Agentia Arad-Realestate va ofera pentru inchiriere apartament de 2 camere, semidecomandat, situat in centrul aradului în imediata apropiere a Parcului Mihai Eminescu Arad. Apartamentul se închiriază mobilat și utilat cu electrocasnice, este dotat cu centrală termică proprie și aparat de aer... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 3
 • 250 EUR /luna

  Chirie 2 camere, cu centrala termica proprie, Central zona Primaria Arad

  Arad, Centru [C2CMGD20]

  Agentia Arad-Realestate va ofera pentru inchiriere apartament de 2 camere cu centrala termica proprie, Apartamentul ce se închiriază se află în imediata apropiere a Parcului Mihai Eminescu și Primăriei Arad, în vecinătate cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad și a Complexul Muzeal... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4