• 550 EUR /luna

  Apartament cu 3 dormitoare de închiriat in Arad, zona Boul Rosu

  Arad, Boul Rosu [C5BR20]

  Vă oferim la închiriere un apartament mare spatios cu 3 dormitoare, 2 băi, bucătărie deschisă, 2 holuri, living, situat Central, în imediata apropiere de Hotel Gio Arad, Centrul Comercial Boul Roșu și Teatrul de Stat Ioan Slavici Arad, într-o zonă cu acces ușor spre toate direcțile... detalii »

  5Camere 1Bucatarii 2Bai Etaj 1
 • 200 EUR /luna

  Chirie 4 camere, C-lea Aurel Vlaicu

  Arad, UTA [UTA2017]

  Agenția Arad-Realestate vă oferă pentru închiriere, apartament de 4 camere, cu 2 băi și 2 balcoane închise. Apartamentul este total decomandat, amenajat cu parchet în camere, geamuri termopat cu tamplarie pvc, gresie și faianță în baie, bucătărie și hol; Apartamentul este mare,... detalii »

  4Camere 1Bucatarii 2Bai Etaj 4
 • 400 EUR /luna

  Chirie apartament 4 camere, zona Micalaca - Miorita

  Arad, Micalaca [chirie2CamereMicalaca23]

  Inchiriez apartament 4 camere, 2 bai. La parter zona Miorita - Micalaca. Apartamentul este renovat, mobilat si utilat. Amenajat modern si cu gust. Apartamentul este Ffrmat din 2 dormitoare, sufragerie, camera mica, bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, hol mare si lung. incalzire proprie cu... detalii »

  4Camere 1Bucatarii 2Bai parter
 • 350 EUR /luna

  Chirie 4 camere, Central

  Arad, Centru [c4Cmar15]

  Inchiriez apartament 4 camere, 2 bai, decomandat, situat la parter. Amenajat cu gresie, faianta, parchet laminat, usa la intrare antiefractie. Apartamentul este mobilat si utilat pentru locuit, dar se preteaza şi pentru birouri, exista aer conditionat in camere, sistem propriu de incalzire cu... detalii »

  4Camere 2Bai parter