• 150 EUR /luna

  Apartament de inchiriat 1 camera, zona Fortuna Arad

  Arad, Fortuna [chirie1camera22]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere apartament 1 camera, zona Fortuna-Vlaicu, compus din camera, bucatarie, baie,hol, balcon inchis in termopan. Apartamentul este amenajat cu geamuri termopan, parchet din lemn, gresie si faianta la baie si bucatarie, usa metalica antiefractie la intrare,... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 4
 • 130 EUR /luna

  Inchiriez apartament 1 camera, zona UTA

  Arad, UTA [stadion]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere apartament 1 camera, 47 mp, situat in bloc linistit cu locatari seriosi. Apartamentul este semidecomandat, format din camera cu balcon inchis in termopane, bucatarie, baie, hol, imbunatatit cu termopane, parchet lacuit, gresie, faianta, usa metalica... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie
 • 150 EUR /luna

  Chirie apartament 1 camera, zona Cocorilor

  Arad, UTA [chirie1camera19]

  Agenția Arad-Realestate vă oferă pentru închiriere un apartament cu o cameră, frumos amenajat, utilat și mobilat cu tot confortul. Apartamentul de închiriat este format din camera mare, bucatarie mare,baie cu vana, mobilat cu mobila noua, utilat cu aragaz nou, frigider, masina de spalat, TV... detalii »

  1Camera 1Bucatarie Etaj 3
 • 160 EUR /luna

  Apartament de inchiriat, cu centrala proprie pe gaz, zona P-ța Avram Iancu

  Arad, Centru [apartamentdeinchiriat22]

  Agenția Arad-Realestate vă oferă pentru închiriere, apartament de 1 cameră, decomandat. Apartamentul este amenajat cu parchet în cameră, geamuri termopat cu tamplarie pvc, are geam la baie; gresie și faianță în baie și bucătărie; este contorizat integral. Mobilat frumos cu bun gust... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 3
 • 160 EUR /luna

  Apartament de inchiriat cu centrala termica proprie, zona Podgoria

  Arad, Centru [C1PODG21]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere apartament cu 1 camera, decomandata, situata lin Centru zona Podgoria. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat, este dotat cu centrala termica proprie pe gaz, cu termostat de ambient, are climaeste amenajat complet, imbunatatit cu termopane, gresie,... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 3
 • 200 EUR /luna

  Chirie apartament 1 camera cu centrala proprie si loc parcare, zona Intim

  Arad, Intim [C1Intmardan20]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere un apartament cu o camera, localizat in imediata apropiere a spitalului Judetean. Apartamentul de inchiriat este situat intr-un bloc nou, beneficiaza de curte interioara si loc de parcare. Apartamentul este dotat cu centrala proprie pe gaz, utilat cu... detalii »

  1Camera Etaj 2
 • 180 EUR /luna

  Apartament de inchiriat cu 1 camera, zona Gradiste - Arad

  Arad, Gradiste [chirie1gradiste22]

  Apartament de inchiriat cu o camera, localizat in cartierul Gradiste in imediata apropiere de Podgoria. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat cu electrocasnice. Dotat cu Centrala Termica proprie. Apartamentul este zugrăvit proaspăt; Apartamentul ce se inchiriaza este amenajat și... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie mansarda
 • 200 EUR /luna

  Apartament cu 1 camera de inchiriat cu 1 camera, zona Gradiste - Arad

  Arad, Gradiste [chirii1cameraGradiste23]

  Agentia Arad-Realestate va ofera pentru inchiriere un apartament deosebit de frumos, la parter in cartierul Gradiste, foarte aproape de Centrul Aradului - zona Podgoria. Apartamentul de inchiriat este amenajat modern, cu bun gust, ideal pentru o persoana singura sau o familie tanara fara copii.... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie parter
 • 150 EUR /luna

  Apartament de inchiriat 1 camera cu Centrala Termica Proprie, zona Centrala Arad

  Arad, Parneava [Apartamentdeinchiriat22]

  Agentia Arad-Realestate va ofera spre închiriere unei persoane singure sau unui cuplu fără copii, apartament de 1 camera confort 2 ( cameră, hol, baie cu dușși bucătărie, fără balcon). Apartamentul ce se inchriaza este Central zona Piata Reconcilierii Arad, foarte aproape de... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 2
 • 180 EUR /luna

  chirie apartament 1 camera, Central

  Arad, Centru [tribunal]

  Agentia noastra ofera pentru inchiriere apartament cu 1 camera, zona Centru ( aproape de Primaria Municipiului Arad). Apartamentul este la etajul 2, format din camera, bucătărie, baie, antreu, debara; Total decomandat, confort 1, in suprafaţa de 49 mp. Amenajat deosebit de... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 2
 • 300 EUR /luna

  Chirie apartament 1 camera, zona Ared-Kaufland

  Arad, aRED zona Kaufland [c1ARED20]

  Agenția Arad-Realestate vă oferă pentru închiriere apartament 1 camera, deosebit de frumos, spatios si foarte luminos situat in ansamblul rezidential aRED. Apartamentul se inchiriaza mobilat este amenajat modern cu mobilier confectionat la comanda. Apartamentul de închiriat este format din... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 9
 • 130 EUR /luna

  Chirie apartament 1 camera, zona Micalaca

  Arad, Micalaca [C1Mnic18]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere apartament 1 camera in cartier Micalaca, zona Orizont, format din bucătărie, cameră, baie, hol, balcon inchis in termopan. Apartamentul este renovat nou si amenajat cu: Parchet masiv din lemn de stejar în cameră; Gresie în hol, gresie şi faianţă... detalii »

  1Camera Etaj 3
 • 150 EUR /luna

  chirie apartament 1 camera, zona UTA

  Arad, Aurel Vlaicu [c1dur17]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere apartament 1 cameră, confort 1, decomandat, în suprafaţă de 48 mp, format din camera, bucatarie mare, baie cu vana, hol. Apartamentul este amenajat cu geamuri termopan, parchet laminat în dormitor, gresie şi faianţă în baie şi bucătărie, usi... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie parter
 • 150 EUR /luna

  Apartament de închiriat cu 1 cameră, Central

  Arad, Centru [C1Marin21]

  Agenția noastră vă oferă spre închiriere apartament cu 1 cameră, decomandat, în Centru zona Podgoria– P-ţa Mihai Viteazu. Apartamentul se închiriează mobilat și utilat (aragaz, frigider, televizor, maşină de spălat rufe), Apartamentul este contorizat total și amenajat ... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 2
 • 170 EUR /luna

  Apartament de inchiriat cu 1 camera, decomandat, zona Micalaca - Parcul Regina Maria Arad

  Arad, Micalaca [C1Micalaca20]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere apartament 1 camera in cartier Micalaca, zona Orizont langa Parcul Regina Maria Arad. Apartamentul de inchiriat este decomandat, format din bucătărie, 1 cameră, baie, hol, debara, balcon, avand o suprafata de 52mp. Apartamentul a fost renovat si... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 1