• 150 EUR /luna

  Apartament de inchiriat 1 camera,zona Fortuna

  Arad, Fortuna [c1vtim19]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere apartament 1 camera, zona Fortuna-Vlaicu, compus din camera, bucatarie, baie,hol, balcon inchis in termopan. Apartamentul este proaspat zugravit, amenajat cu geamuri termopan, parchet din lemn, gresie si faianta la baie si bucatarie, usa metalica... detalii »

  1Camera Etaj 4
 • 130 EUR /luna

  Inchiriez apartament 1 camera, zona UTA

  Arad, Uta [stadion]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere apartament 1 camera, 47 mp, situat in bloc linistit cu locatari seriosi. Apartamentul este semidecomandat, format din camera cu balcon inchis in termopane, bucatarie, baie, hol, imbunatatit cu termopane, parchet lacuit, gresie, faianta, usa metalica... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie
 • 780 Lei /luna

  Apartament 1 cameră, de închiriat

  Arad, Centru [podgoria17]

  Agenția Arad-Realestate vă oferă pentru închiriere un apartament cu o cameră, frumos amenajat, utilat și mobilat cu tot confortul. Apartamentul de închiriat este dotat centrală termică individuală, electrocasnice, aer condiționat; este contorizat integral cu cheltuieli foarte mici de... detalii »

  1Camera 1Bucatarie Etaj 3
 • 150 EUR /luna

  Chirie 1 cameră, zona P-ța Avram Iancu

  Arad, Centru [mețianu2017]

  Agenția Arad-Realestate vă oferă pentru închiriere, apartament de 1 cameră, decomandat. Apartamentul este proaspăt zugrăvit, amenajat cu parchet în cameră, geamuri termopat cu tamplarie pvc, are geam la baie; gresie și faianță în baie și bucătărie; este contorizat integral. Mobilat... detalii »

  1Camera Etaj 3
 • 150 EUR /luna

  Chirie 1 camera, B-dul Revolutiei - zona Podgoria

  Arad, Podgoria [chi1 podgoria2016]

  Agenția noastră vă propune la închiriere apartament de o cameră, în suprafață de 52 mp. Apartamentul este amenajat și îmbunătăţit cu dotări : Parchet din lemn de fag în cameră; Gresie în hol, gresie şi faianţă în baie şi bucătărie; Geamuri termopan cu tamplărie pvc;... detalii »

  Etaj 1
 • 150 EUR /luna

  Chirie 1 camera, zona Centru - Podgoria

  Arad, Podgoria [chi1 podgoria2016]

  Agenția noastră vă propune la închiriere apartament de o cameră, în suprafață de 52 mp. Apartamentul este amenajat și îmbunătăţit cu dotări : Parchet din lemn de fag în cameră; Gresie în hol, gresie şi faianţă în baie şi bucătărie; Geamuri termopan cu tamplărie pvc; Mobilat... detalii »

  1Camera Etaj 3
 • 150 EUR /luna

  Chirie 1 camera, cu centrala proprie, zona Tribunal

  Arad, Centru [birou milea]

  Oferim la inchiriere apartament de o camera, apartamentul este amenajat cu bucataria open space, baie cu dus. Ideal pentru locuit dar si ca birou sau sediu de firma. Este mobilat, dotat cu centrala termica proprie pe gaz, utilat cu tot confortul ( frigider, aragaz, tv, masina de spalat... detalii »

  1Camera Etaj 3
 • 180 EUR /luna

  chirie apartament 1 camera, Central

  Arad, Centru [tribunal]

  Agentia noastra ofera pentru inchiriere apartament cu 1 camera, zona Centru ( aproape de Primaria Municipiului Arad). Apartamentul este la etajul 2, format din camera, bucătărie, baie, antreu, debara; Total decomandat, confort 1, in suprafaţa de 49 mp. Amenajat deosebit de... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 2
 • 250 EUR /luna

  Chirie apartament 1 camera, zona Ared-Kaufland

  Arad, Intim

  Inchiriez apartament 1 camera, deosebit, totul nou, semidecomandat,spatios, foarte luminos, dotat cu centrala proprie pe gaz, gresie, faianta, parchet laminat, termopane, mobila si electrocasnice noi. Informatii la telefon: 0727.561.184 detalii »

  1Camera Etaj 4
 • 130 EUR /luna

  Chirie apartament 1 camera, zona Micalaca

  Arad, Micalaca [C1Mnic18]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere apartament 1 camera in cartier Micalaca, zona Orizont, format din bucătărie, cameră, baie, hol, balcon inchis in termopan. Apartamentul este renovat nou si amenajat cu: Parchet masiv din lemn de stejar în cameră; Gresie în hol, gresie şi faianţă... detalii »

  1Camera Etaj 3
 • 150 EUR /luna

  chirie apartament 1 camera, zona UTA

  Arad, Aurel Vlaicu [c1dur17]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere apartament 1 cameră, confort 1, decomandat, în suprafaţă de 48 mp, format din camera, bucatarie mare, baie cu vana, hol. Apartamentul este amenajat cu geamuri termopan, parchet laminat în dormitor, gresie şi faianţă în baie şi bucătărie, usi... detalii »

  1Camera parter
 • 130 EUR /luna

  chirie apartament 1 cameră, Central

  Arad, Centru

  Apartament 1 cameră, confort 1, decomandat, în suprafaţă de 41 mp + curte comună. Proaspăt zugrăvit, amenajat cu parchet laminat în dormitor, gresie şi faianţă în baie şi bucătărie; Mobilată frumos cu bun gust şi utilată cu tot confortul (aragaz, frigider, televizor, maşină de... detalii »

  1Camera Etaj 2
 • 140 EUR /luna

  chirie 1 camera, Micalaca - zona Orizont

  Arad, Micalaca

  Inchiriez apartament 1 camera in cartier Micalaca, zona Orizont, format din bucătărie, cameră, baie, hol, balcon, Apartamentul este decomandat, avand o suprafata de 52mp, renovat nou si amenajat cu: Parchet laminat în cameră; Gresie în hol, gresie şi faianţă în baie şi bucătărie;... detalii »

  1Camera Etaj 1