• 650 EUR /luna

  Casa de închiriat în cartierul nou de case Via Carmina

  Arad, Via Carmina [ViaCarmina19]

  Arad-Realestate vă oferă spre închiriere o casă modernă, spațioasă și foarte bine compartimentată, casa Carmina, aflată într-o locație excelentă a cartierului de case noi Via Carmina din Arad, pe ruta Arad –Deva la o distanță de 5 minute de centrul municipiului Arad dar și aproape... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 2Bai
 • 450 EUR /luna

  Chirie casa cu centrala pe gaz, zona Parneava - Facultatea Goldis

  Arad, Parneava [ccsilvlv18]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere o casa situata la doua minute de facultatea Vasile Goldis, formata din doua corpuri de cladire: un corp cu un apartament 1 camera si baie. si un corp de cladire cu 2 camere, bucatarie, baie, hol, pod. Casa are curte proprie, foarte spatioasa, este dotata... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 2Bai
 • 600 EUR /luna

  Casă cu 3 camere de închiriat, zonă Centrală

  Arad, Centru [CCCmar18]

  Va oferim la inchiriere casa formata din 3 camere, vestibul, hol intrare, bucatarie, baie, wc, subsol mare, terasa, curte și grădină.Casa este ideal a se închiria unei familii tinere dar poate fi dat in folosinta drept locuință de serviciu și birouri. Casa este aranjată foarte frumos și... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 2Bai parter
 • 1000 EUR /luna

  Vila de inchiriat in Micalaca Arad

  Arad, Micalaca [chirie-casa-arad22]

  Inchiriez casa noua in Micalaca constructie 2013 mobilata, utilata modern totul nou,compusa din: -Parter:living,loc de luat masa,bucatarie,camara si baie de serviciu. -Etaj:1 dormitor copii cu dressing si balcon,1 dormitor matrimonial cu dressing,baie si balcon,1 camera birou cu balcon si... detalii »

  4Camere 1Bucatarii 2Bai
 • 500 EUR /luna

  casă de închiriat Central, zona Intim

  Arad, Cartierul Functionarilor [chiriecasa21]

  Casa ce se inchiriaza este formata din 2 dormitoare, sufragerie , 2 holuri, baie, wc servici, bucătărie, terasă si pivniţă. Casa este proaspat zugravita şi amenajată; cu parchet din lem de fag în camere, are pardosea de gresie şi faianţă în baie şi bucătărie. Casa se... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 2Bai parter
 • 200 EUR /luna

  chirie casă, 3 camere, Cartierul Grădişte

  Arad, Gradiste

  Casă, formată din 2 dormitoare, sufragerie, 2 holuri, bucătărie şi baie ( fără curte, acces direct din stradă). Situată in Cartierul Grădişte. Casa este amenajată, mobilată frumos cu bun gust, utilată complet cu tot confortul. Îmbunătăţiri şi dotări : Parchet laminat într-un... detalii »

  3Camere
 • 300 EUR /luna

  casă de închiriat în zona Vlaicu

  Arad, UTA

  Casa de inchiriat, compus din 3 camere, total decomandate, hol, bucătărie + sufragerie, cămară cu intrare la pod, dresing, baie, cameră tehnica în curte, terasă, garaj. Suprafaţă teren : 450mp; Suprafaţă construită : 120mp. Îmbunătătiri şi dotări : 2 camere cu geamuri la... detalii »

  3Camere parter