• 130 EUR /luna

  chirie garsoniera zona piata Mihai Viteazul

  Arad, Centru [c1liv21]

  Agentia Arad-Realestate ofera spre inchiriere unei persoane singure sau unui cuplu fara copii garsoniera proaspat zugravita, confort I, decomandata; situată Central - zona P-ța Mihai Viteazul. Garsoniera se inchiriaza mobilată cu canapea extensibilă igienizata, este amenajată cu parchet... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie parter
 • 130 EUR /luna

  chirie garsoniera confort 1, Central

  Arad, Intim [cg1facambm]

  Agentia Arad-Realestate va ofera pentru inchiriere garsonieră confort 1, situata Central (zona Intim – P-ța Mihai Viteazul). Garsoniera este mobilată frumos și utilată cu electrocasnice (TV LCD, router Wi-Fi, mașină de spălat rufe, combină frigorifică, aragaz cu cuptor); Garsoniera... detalii »

  1Camera Etaj 3
 • 130 EUR /luna

  Chirie garsoniera, Central - zona Intim

  Arad, Centru [chirie-garsoniera-arad22]

  Agentia Arad-Realestate va ofera pentru inchiriere garsonieră confort 1, cu balcon. foarte aproape de Piata Mihai Viteazu Arad, zona Intim. Garsonieral se inchiriaza mobilată și utilată complet cu electrocasnice; Garsoniera este amenajata cu parchet laminat in camera, gresie și faianță în... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 4
 • 250 EUR /luna

  Apartament de inchiriat cu centrala termica proprie, zona Piata Mihai Viteazul

  Arad, Centru [C2DANBB21]

  Agentia Arad-Realestate va oferă pentru închiriere apartament de 2 camere dotat cu centrala termica proprie. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat cu electrocasnice, este amenajat si dotat cu usi interioare noi MDF; geamuri termopat cu tamplarie pvc, bucătăria openspace, are geam la... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 3
 • 200 EUR /luna

  Apartament cu 1 camera de inchiriat cu 1 camera, zona Gradiste - Arad

  Arad, Gradiste [chirii1cameraGradiste23]

  Agentia Arad-Realestate va ofera pentru inchiriere un apartament deosebit de frumos, la parter in cartierul Gradiste, foarte aproape de Centrul Aradului - zona Podgoria. Apartamentul de inchiriat este amenajat modern, cu bun gust, ideal pentru o persoana singura sau o familie tanara fara copii.... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie parter
 • 400 EUR /luna

  Chirie apartament cu 2 dormitoare si garaj in bloc URBANA Arad

  Arad, Podgoria [muresbucura22]

  Agentia noastra va oferta pentru inchiriere un apartament deosebit, in bloc nou Urbana – Mures Bucura. Apartamentul ce se inchiriaza este spatios in supraeata utila de 101mp, format din living mare impreuna cu bucataria, hol, baie si wc servici, sas, 2 dormitoare cu acces din... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 2Bai Etaj 8
 • 130 EUR /luna

  Chirie garsoniera, Micalaca - Miorița

  Arad, Miorita [CGM173]

  Agentia Arad-Realestate va propune pentru inchirier, garsoniera confort 1, la parter, situata în Cartierul Micălaca - zona P-ța Miorița. Garsoniera este curata, intretinuta, mobilată modern, pentru tineret și amenajată cu parchet laminat în cameră, gresie si faianță în baie și... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie parter
 • 250 EUR /luna

  Apartament 2 camere de inchiriat, zona Podgoria – Arad

  Arad, Podgoria [C2Podgoria21]

  Agentia Arad-Realestate va oferă pentru închiriere apartament de 2 camere, in zona Podgoria foarte aproape de Parcul Padurice si Liceul Național de Informatică Arad. Apartamentul ce se inchiriaza este proaspat zugravit, amenajat cu usi interioare noi, balconul este inchis in... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 130 EUR /luna

  Garsoniera de inchiriere, mobilata si utilata, zona 6 Vanatori Arad

  Arad, 6 Vanatori [garsonierearad23]

  Agentia Arad-Realestate ofera garsoniera de inchiriat la etajul 1 in zona 6 Vânători, foarte aproape de Complexul Comercial Atrium Mall Arad. Garsoniera este amenajata si se inchiriaza mobilata si utilata complet, este dotata cu parchet laminat in camera, gresie si faianta in baie si... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 2Bai Etaj 1
 • 120 EUR /luna

  Chirie garsoniera, Cartier Vlaicu - Arad

  Arad, Fortuna

  Agentia Arad-Realestate va propune pentru inchiriere, garsoniera confort 1, la etajul 3, situată în Cartirul Vlaicu - zona Fortuna. Amenajata cu parchet lamina in cameră, gresie si faianta în baie și bucătărie, balcon inchis cu geam de sticla. Garsoniera este mobilată si dotata cu... detalii »

  Etaj 3
 • 130 EUR /luna

  Apartament de inchiriat 2 camere ieftin, zona Micalaca Arad

  Arad, Miorita [c2mzurb21]

  Agentia Arad-Realestate va ofera spre inchiriere apartament de 2 camera, semidecomandat, mare spatios cu 2 balcoane, in zona Miorita. Apartamentul se inchiriaza nemobilat sau partial mobilat este utilat cu electrocasnice (frigider, aragaz, masina de spalat rufe) si are mobilata... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 4
 • 130 EUR /luna

  Garsoniera de inchiriat, Arad zona Micalaca

  Arad, Micalaca [chriegarsonieraarad22]

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere garsoniera confort 1, etaj 4, bloc linistit, cartierul Micalaca zona Piata soarelui aproape de mijloacele de transport in comun si de Facultatea Aurel Vlaicu. Garsoniera este zugravita proaspat și amenajată cu gresie, faianta, parchet laminat în... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 4
 • 300 EUR /luna

  Apartament de inchiriat cu 3 camere si garaj, Central în bloc nou

  Arad, Parneava [C3IOV19]

  Agenția Arad-Realestate vă oferă pentru închiriere un apartament de 3 camere, 2 băi, 2 balcoane și garaj. Apartamentul este situat în bloc nou, construcție 2010, într-o zonă liniștită aproape de centrul orașului și foarte aproape de Campusul Universitar ”Vasile Goldiș” Arad... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 2Bai Etaj 1
 • 150 EUR /luna

  Garsoniera de inchiriat in Arad zona Centru Podgoria - Kaufland

  Arad, Centru [C1GcNoi]

  Agentia Arad-Realestate va propune o garsoniera de inchiriat in Arad Central, zona Podgoria - Intim ( foarte aproape de Parcul Pădurice si Supermarket Kaufland, Lidl). Garsoniera esterenovată total și amenajată foarte frumos cu mobilă de tineret, garsoniera se inchiriaza dotata cu... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 3
 • 150 EUR /luna

  Apartament de inchiriat 1 camera cu Centrala Termica Proprie, zona Centrala Arad

  Arad, Parneava [Apartamentdeinchiriat22]

  Agentia Arad-Realestate va ofera spre închiriere unei persoane singure sau unui cuplu fără copii, apartament de 1 camera confort 2 ( cameră, hol, baie cu dușși bucătărie, fără balcon). Apartamentul ce se inchriaza este Central zona Piata Reconcilierii Arad, foarte aproape de... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 2
 • 350 EUR /luna

  Apartament nou de inchiriat in Arad - cartierul rezidential Adora Park

  Arad, Adora Park [chiriiAdoraParkArad22]

  Agentia Arad-Realestate va ofera pentru inchiriere un apartament de 2 camere, situat in Cartierul Rezidential Adora Park2 zona Cocorilor. Apartamentul de inchiriat este în bloc nou, construcție 2022. Cartierul Rezidential Adora Park este poziționat foarte... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 1
 • 250 EUR /luna

  Apartament de inchiriat cu 3 camere, zona Podgoria

  Arad, Centru [C3Plip21]

  Agentia Arad-Realestate ofera pentru inchiriere apartament de 3 camere, cu centrala termica proprie. Apartamentul se afla in Centru zona Podgoria, cu acces rapid in toate directile Aradului. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat cu electrocasnice. Amenajat cu geamuri termopane, gresie,... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 2
 • 180 EUR /luna

  chirie apartament 1 camera, Central

  Arad, Centru [tribunal]

  Agentia noastra ofera pentru inchiriere apartament cu 1 camera, zona Centru ( aproape de Primaria Municipiului Arad). Apartamentul este la etajul 2, format din camera, bucătărie, baie, antreu, debara; Total decomandat, confort 1, in suprafaţa de 49 mp. Amenajat deosebit de... detalii »

  1Camera 1Bucatarie 1Baie Etaj 2
 • 300 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere + loc de parcare, zona Vlaicu aRed - UTA

  Arad, aRED zona UTA [chirie2aredUTA22]

  Agentia noastra vă oferă spre închiriere un apartament de două camere + loc de parcare în zona Vlaicu in Ansamblul Rezidential aRed UTA in imediata apropiere a stadionului „Francisc Neuman” foarte aproape de Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, Centrul Comercial Atrium Mall si... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie Etaj 2
 • 180 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, zona Boul Rosu Arad

  Arad, Boul Rosu [c2Romanilor21]

  Agentia Arad-Realestate va ofera pentru inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat, situat la parter intr-un bloc din zona Boul Rosu - Calea Romanilor. Apartamentul ce se inchiriaza este amenajat cu gresie si faianta, usa metalica antiefractie la intrare, geamuri termopan, balcon... detalii »

  2Camere 1Bucatarii 1Baie parter