• 650 EUR /luna

    Casa de închiriat în cartierul nou de case Via Carmina

    Arad, Via Carmina [ViaCarmina19]

    Arad-Realestate vă oferă spre închiriere o casă modernă, spațioasă și foarte bine compartimentată, casa Carmina, aflată într-o locație excelentă a cartierului de case noi Via Carmina din Arad, pe ruta Arad –Deva la o distanță de 5 minute de centrul municipiului Arad dar și aproape... detalii »

    3Camere 1Bucatarii 2Bai
  • 450 EUR /luna

    Chirie casa cu centrala pe gaz, zona Parneava - Facultatea Goldis

    Arad, Parneava [ccsilvlv18]

    Agentia noastra va ofera pentru inchiriere o casa situata la doua minute de facultatea Vasile Goldis, formata din doua corpuri de cladire: un corp cu un apartament 1 camera si baie. si un corp de cladire cu 2 camere, bucatarie, baie, hol, pod. Casa are curte proprie, foarte spatioasa, este dotata... detalii »

    3Camere 1Bucatarii 2Bai
  • 600 EUR /luna

    Casă cu 3 camere de închiriat, zonă Centrală

    Arad, Centru [CCCmar18]

    Va oferim la inchiriere casa formata din 3 camere, vestibul, hol intrare, bucatarie, baie, wc, subsol mare, terasa, curte și grădină.Casa este ideal a se închiria unei familii tinere dar poate fi dat in folosinta drept locuință de serviciu și birouri. Casa este aranjată foarte frumos și... detalii »

    3Camere 1Bucatarii 2Bai parter
  • 530 EUR /luna

    Chirie casa, Gradiste

    Arad, Gradiste

    Inchiriez casa noua in Gradiste constructie 2013 mobilata, utilata modern totul nou,compusa din: -Parter:living,loc de luat masa,bucatarie,camara si baie de serviciu. -Etaj:1 dormitor copii cu dressing si balcon,1 dormitor matrimonial cu dressing,baie si balcon,1 camera birou cu balcon si... detalii »

    4Camere
  • 400 EUR /luna

    casă de închiriat Central, zona Intim

    Arad, Cartierul Functionarilor

    Casă, cu 2 camere ( sufragerie + dormitor), 1 cameră de zi, hol, baie, bucătărie, cămară alimente. Casa este renovate şi amenajată; Mobilată modern cu bun gust, amenajată cu parchet din lem de stejar în camere, gresie şi faianţă în baie şi bucătărie; Geamuri termopan cu... detalii »

    2Camere parter
  • 200 EUR /luna

    chirie casă, 3 camere, Cartierul Grădişte

    Arad, Gradiste

    Casă, formată din 2 dormitoare, sufragerie, 2 holuri, bucătărie şi baie ( fără curte, acces direct din stradă). Situată in Cartierul Grădişte. Casa este amenajată, mobilată frumos cu bun gust, utilată complet cu tot confortul. Îmbunătăţiri şi dotări : Parchet laminat într-un... detalii »

    3Camere
  • 300 EUR /luna

    casă de închiriat în zona Vlaicu

    Arad, Uta

    Casa de inchiriat, compus din 3 camere, total decomandate, hol, bucătărie + sufragerie, cămară cu intrare la pod, dresing, baie, cameră tehnica în curte, terasă, garaj. Suprafaţă teren : 450mp; Suprafaţă construită : 120mp. Îmbunătătiri şi dotări : 2 camere cu geamuri la... detalii »

    3Camere parter