• 450 EUR /luna

  Inchiriez apartament 3 camere de lux, aRED - UTA

  Arad, aRED zona UTA [3aRedUTA2016]

  Agentia noastra va oferta pentru inchiriere un apartament de lux, decomandat, in suprafata de 108mp, format din hol spatios,2 bai, bucatarie, living open space cu locul de luat masa, terasa mare si 2 dormitoare mari. Apartamentul este situat in cartierul rezidential aRED - UTA, o zona... detalii »

  3Camere 1Bucatarii 2Bai Etaj 6
 • 350 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, Ared Kaufland RR

  Arad, aRED zona Kaufland

  Agentia noastra va ofera pentru inchiriere un apartament de 2 camere, situat in Cartierul Rezidential aRED zona Kaufland. Apartamentul este în bloc nou, construcție 2015. Compus din living open space impreuna cu bucataria, dormitor dotat cu pat mare și dulap... detalii »

  2Camere Etaj 7
 • 300 EUR /luna

  Chirie apartament 2 camere, Ared - Kaufland SER

  Arad, aRED zona Kaufland

  Inchiriez apartament de lux, 2 camere, totul nou, recent terminat, dotat cu centrala proprie pe gaz, usa metalica, termopane, gresie, faianta, parchet laminat, mobilat deosebit cu mobila la comanda, aragaz, cuptor microunde, combina frigorifica, masina spalat, TV LCD. detalii »

  2Camere Etaj 2
 • 550 EUR /luna

  Chirie apartament 3 camere, aRED Kaufland - Banu Maracine

  Arad, aRED zona Kaufland

  Inchiriez apartament exceptional, bloc nou si linistit, totul nou, 3 camere, luminos si spatios, balcon mare ideal pentru luat masa afara in serile de vara, dormitoare cu LCD in fiecare camera, baie cu cada, mobila moderna, deosebita, facuta la comanda, amenajat superb, electrocasnice de calitate... detalii »

  Etaj 7
 • 250 EUR /luna

  chirie 1 camera, Micalaca - ARED

  Arad, Micalaca

  Inchiriez apartament 1 camera in cartier Micalaca zona Orizont ,apartamentul este situat la etajul 3 din 5 compus din bucătărie, camera, baie, hol, balcon deschis cu balansoar .decomandat cu suprafata de 54mp,amenajat Parchet laminat în cameră; Gresie în hol, gresie şi faianţă în baie... detalii »

  Etaj 3